ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Heel eenvoudig een 3D-logo maken

Een 3D-logo in een paar seconden op het beeldscherm toveren, met verstelbare diepte en zelfgemaakte schaduw?

Klinkt als toekomstmuziek – is het niet! 3D Maker van MAGIX is een krachtig, compact programma, dat met behulp van vectortechnologie eenvoudig en snel elke gebruiker de mogelijkheid biedt ruimtelijk vorm te geven. Het gebruik van een 3D-logo maakt namelijk een multimediale slideshow levendiger of laat een eigen videofilm er gewoon beter uitzien – en dat alles in een paar minuten.

MAGIX maakt uit vectoren een 3D-logo

3d logo

Een 3D logo of stuk tekst in 3D te maken is geen probleem. Maar om te beginnen een stukje achtergrond: 3D staat voor driedimensionaal. Dat wil zeggen dat wanneer een object of een tekst in 3D wordt weergegeven, elk punt van dit object en zijn position in de ruimte door drie vectoren afgebeeld moet worden, die de coördinaten in de driedimensionale ruimte vastleggen. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het ook hier weer niet. Welhaast spelenderwijs biedt 3D Maker van MAGIX iedereen de mogelijkheid een vlak, tweedimensionaal element - tekst, een object of wat dan ook - een extra dimensie te geven. Want door het gebruik van een driedimensionale titel krijgt bijvoorbeeld een slideshow met foto's sneller het karakter van een speelfilm. In het programma vergemakkelijkt de gebruikte vectortechnologie de nodige processen en laat alles in realtime op het beeldscherm van de gebruiker verschijnen. 

Met een druk op de knop zet u uw objecten om in grafische 3D-afbeeldingen Met een muisklik kunnen ook diepte, perspectief, en schaduw worden vastgelegd. De vele sjablonen maken het makkelijk om te beginnen en inspireren de gebruiker ook zijn eigen 3D-logo te maken.

MAGIX 3D Maker 7
29,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden