ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Audio Cleaning Lab 2014
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Voor een perfecte start

Op alles voorbereid

Praktische tabs voor verschillende gevallen ondersteunen u vanaf het begin bij alles wat u wilt doen. Dat betekent: u opent het programma, kiest een gedeelte (b.v. lp-opname) en het programma bereidt alles voor de volgende stappen voor.

Of u nu lp's, cassettes, geluidsbanden of spraak digitaliseert, digitale bronnen opneemt, stoorgeluiden wilt verwijderen of gewoon het geluid van een mp3-bestand wilt verbeteren: uw audiomateriaal wint aan kwaliteit – zonder dat u daarbij onnodig tijd verliest.

Opnemen & digitaliseren

Voor professionele opnamen

Audio Cleaning Lab 2014 is de ideale oplossing voor het opnemen en digitaliseren van oud en nieuw geluidsmateriaal. Met maar een paar klikken neemt u hele albums of losse nummers van lp's op. Of neem heel makkelijk uw eigen audiocommentaar voor podcasts, memo's of presentaties in eersteklas kwaliteit op.

Natuurlijk kunt u alles ook met een paar keer klikken op cd branden en dan zonder onderbreking genieten, bijvoorbeeld tijdens een langere autorit.

Opnamen in afzonderlijke liedjes verdelen

De trackmarker-assistent herkent automatisch, wanneer een nieuw nummer begint en wanneer deze ophoudt. Deze plekken worden bij lange opnames automatisch gemarkeerd – daarop kunt u dan audio-cd's branden waarvan u in de cd-speler elk afzonderlijk nummer kunt selecteren of overslaan.

Plus! Bij gehele muziekalbums kunt u titelinformatie automatisch aanvullen.

Overgangen: voortreffelijk

De nieuwe fade-lijnen binnen de audiosporen geven u snelle en ongecompliceerde volume-aanpassingen.

Zo kunt u bijvoorbeeld heel langzaam de intro van een nummer infaden, overgangen vloeiender vormgeven en uw muziek-cd's
geheel zoals u wilt samenstellen.

Stoorgeluiden nauwkeurig verwijderen

Precies de juiste instelling

De handige presets bieden u talrijke mogelijkheden om voor problematische geluidspassages gemakkelijke oplossingen
te vinden, en dankzij de overzichtelijke gebruikersinterface hoeft u ook niet lang
te zoeken.

Oversturingen, gekraak van lp's, wind, gekraak, brommen en andere stoorgeluiden kunt u zeer eenvoudig verminderen of verwijderen.

Het knisperen van platen verwijderen

De eerste dans, de eerste aanraking, de eerste kus: de meeste lp's uit onze jonge jaren zijn nauw verbonden met onvergetelijke momenten. Zuivere, mooie herinneringen waarin de platen nog niet kraakten.

Gelukkig kunt u met Audio Cleaning Lab 2014 stoorgeluiden zoals het geknisper van lp's, na het digitaliseren met een paar klikken verwijderen en zo de geluidskwaliteit en natuurlijk de luisterervaring merkbaar verbeteren.

Vinyl-support: ondersteund worden 33-,
45- en 78-toerenplaten

Spraakopnamen optimaliseren

Dialogen en gesproken woord in audio-opnamen zijn zonder professioneel equipment vaak slecht te verstaan.

Bovendien storen harde plop-geluiden en sissende s-klanken in de spraakopnamen de luisteraar in zijn podcasts of presentaties.

Met Audio Cleaning Lab 2014 is het optimaliseren van spraak met enkele klikken gepiept en brengt u uw audiomateriaal op een kwaliteitsniveau dat uw luisteraars versteld zal doen staan!

Krachtige gereedschappen – eenvoudige bediening

Klankbeelden restaureren:
auto-cleaning

Auto-cleaning is een praktische hulp
bij het verwijderen van stoorgeluiden.

U kiest uit diverse presets de meest geschikte voor uw audiomateriaal en na een paar keer klikken kunt u dan genieten van het hele stuk zonder stoorgeluiden.

Zo heeft u in minder dan geen tijd
een optimaal resultaat.

Weten wat er gebeurt: voorbeluisteren

Met de geïntegreerde voorbeluisterfunctie kunt u nu de diverse presets al tijdens het selecteren horen.

Klik gewoon op een van de vele presets en de automatische voorbeluisterfunctie laat u meteen beoordelen of u de juiste keus heeft gemaakt, onafhankelijk van de soort en de mate van klankoptimalisatie.

Objecteffecten

Met de zogenaamde objecteffecten kunt u de afzonderlijke delen van een opname met verschillende effecten en instellingen bewerken.

Daardoor is het bv. mogelijk, het volume van afzonderlijke delen van een song, een bandopname of uw spraakopnamen te egaliseren, storingen doelgericht te verwijderen en effecten zoals reverb en echo alleen daar waar het daadwerkelijk gewenst is toe te passen.

De klassiekers voor uw klassiekers: mastering-effecten

De beproefde masteringeffecten zijn alweer toe aan de vierde generatie en zorgen voor een professionele sound bij comfortabele bediening.

Het mastering-pakket voor de finishing touch: met maar een paar keer klikken kunt u de klank van uw audiomateriaal eenvoudig verfijnen en optimaliseren – perfect geluid met een druk op de knop.
Met de parametrische 6-bands equalizer kunt u de nodige verfijning aanbrengen in uw audiomateriaal.

De Stereo FX-module vergroot de breedte van het stereobeeld en de multiband-compressor/-limiter MultiMax overtuigt direct, en zorgt voor een onvervalst, warm klankbeeld.

Op comfortabe wijze naar het doel

Werken zonder snelheidsbeperkingen: tal van optimalisaties in het programma versnellen het werken in MAGIX Audio Cleaning Lab 2014 aanzienlijk en zorgen voor merkbaar comfortabelere bediening.

Zo is bijvoorbeeld het vroegere gebruik van de muis duidelijk vereenvoudigd, is de bestandenmanager nu altijd bereikbaar en
is de weergave van de ruimte op de cd helemaal nieuw ontworpen.
Maar ook andere vernieuwingen zoals de auto-mastering-functie kunt u niet alleen zien maar ook horen.

Uit iets ouds, iets nieuws maken: auto-mastering

Meer bas, iets minder hoge tonen of vollere middentonen: kleine veranderingen tonen bij de klankoptimalisatie vaak al een grote werking. Met de auto-mastering-functie perfectioneert u uw klank met slechts een paar klikken volledig automatisch.

Warme jazzklanken, discoklassiekers uit de jaren '70 of popmuziek uit de jaren '80: u kiest het passende genre voor uw song en de auto-mastering-functie kiest de optimale klankinstelling. Zo makkelijk kan het optimaliseren van geluid zijn.

Akoestiek zien

De in totaal vier verschillende tools voor visuele analyse van uw geluidsopnamen maken het nog eenvoudiger probleemgedeeltes in de frequenties of het volume te identificeren en deze vervolgens te bewerken.

Zo ontvangt u met Audio Cleaning Lab 2014 o.a. een spectroscoop, een piekmeter, een fase-oscilloscoop en een spectrogram.

Voor iedereen die altijd al veel op tour was

Smartphone-geluidssporen optimaliseren

De camera's in smartphones worden steeds beter – de microfoons meestal niet. Met het nieuwe Audio Cleaning Lab 2014 kunt u de geluidsopnamen van uw smartphone spelenderwijs optimaliseren.
Tal van presets voor actuele modellen geven al na een enkele klik een briljant geluid.

Bepaald niet monotoon: zet uw mono-opnamen met één klik om in stereobestanden. Zo kan het klankbeeld van uw opnamen voortaan ook de hoge kwaliteit van de videobeelden bijhouden.

Opnemen, omzetten en exporteren

Muziek in haar mooiste vorm

Over het juiste audioformaat is onder muziekliefhebbers altijd al fel gediscussieerd. Vinyl of cd, mp3 of OGG: elk formaat heeft zijn voor- en nadelen.

Om deze reden biedt Audio Cleaning Lab 2014 u niet alleen de mogelijkheid uw lp's in diverse formaten te digitaliseren, maar ook de optie om grote formaten zoals WAV-bestanden heel makkelijk in mp3's voor de smartphone te converteren. Zo ontvangt u aan het einde precies het formaat dat u zich wenst.

Lijst van ondersteunde formaten

Welkom in de toekomst

Daar krijgt de tand des tijds kiespijn van: digitaliseer uw lp's en cassettes in excellente geluidskwaliteit. Zo geniet u in de toekomst ook onderweg van oude songs van lp's & cassettes, op uw mp3-speler, smartphone, of op cd in de autoradio.

PLUS! Maak eigen spraak- en liveopnamen in topkwaliteit, bv. voor eigen Podcasts, memo's, luisterboeken etc.

ProAudio-technologie van goeden huize

Professionele kwaliteit

Gebruik de technologie van topproducenten en toonaangevende radio-uitzendingen ook voor de audiobewerking thuis!

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014 is gebaseerd op de hoogwaardige audio-technologie van de professionele audio-programma's Samplitude & Sequoia.

Uw voordelen in vogelvlucht:

  • Professionele Audio Engine
  • Exact en hoogwaardig cd's in mp3-formaat
    of in talrijke andere formaten omzetten
  • Hoogwaardige effecten voor onder meer compressie en helderheid

Directe hulp

magix.info – Multimedia Community

De directe verbinding met de Multimedia Community "magix.info" maakt het mogelijk, snel en doelgericht oplossingen voor specifieke problemen te vinden. Uw vragen kunt u direct vanuit het programma opstellen en online versturen. Het antwoord laat beslist niet lang op zich wachten.

Op magix.info ontvangt u informatie of zelfs hele workshops over formaten, montagetechnieken of special effects van andere gebruikers en experts. En als u wilt, kunt u uw ervaringen delen
en discussiëren met andere gebruikers

Directe support: de infobox

Ontdek audiobewerking op het hoogste niveau – met de eenvoudigste bediening. Met de nieuwe infobox, een geïntegreerde directe hulp, krijgt u de ideale ondersteuning bij het bewerken van uw opnamen.

Alle effecten en hoe ze werken, worden eenvoudig en helder uitgelegd, zodat u zonder lange inwerktijd optimale resultaten behaalt.
Zo wordt alles in het programma gelijk ook uitgelegd.

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014

Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Dit zegt de pers

Productaanbevelingen

MAGIX Music Maker 2015 Premium

MAGIX Music Maker 2015 Premium

MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium

MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium