ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

Slideshows maken van a tot z

Meer dan 350 pagina's geconcentreerde kennis!

Kom op meer dan 350 pagina's alles te weten over het maken van slideshows met MAGIX Foto's op DVD Deluxe, en over fotograferen in het algemeen.

De auteurs begeleiden u op uw weg naar de optimale slideshow, van de import van foto's en video's via de vele mogelijkheden voor het optimaliseren en bewerken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe, tot aan het exporteren van de slideshow wanneer hij af is.

Alle belangrijke functies worden gedetailleerd beschreven en met tal van kleurenfoto's en passende voorbeelden inzichtelijk gemaakt. Bovendien geven de auteurs in elk hoofdstuk handige tips en trucs voor de praktijk - ook ideaal voor gevorderden.

Lees meer over inhoudelijke onderwerpen zoals de opbouw van een slideshow, dramaturgie en stijlmiddelen, evenals technische aspecten, zoals het beheer van projecten, import, overgangen, kleur- en beeldoptimalisering, effecten, het gebruik van muziek en gesproken commentaar, speciale functies of exportopties – geen onderwerp blijft onbesproken!

Wie daaraan nog niet genoeg heeft krijgt in het laatste hoofdstuk interessante tips en trucs met betrekking tot de digitale fotografie.

Zo staat niets een perfecte slideshow nog in de weg!

Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe

Slideshows maken met MAGIX Foto's op DVD Deluxe

Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten