ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX: eenvoudig een film maken

Hoe kan een gebruiker snel en eenvoudig een video maken?

MAGIX biedt met zijn Videobewerkings programma Video easy een methode voor iedereen die nog twijfelt en denkt dat videomontage alleen voor professionals met dure en complexe software is. Ruw filmmateriaal monteren en bewerken is echter niet alleen voor experts weggelegd. In tegendeel! Iedereen kan zich hiermee bezig houden en MAGIX maakt de start duidelijk eenvoudiger.

Hoe zorgt MAGIX ervoor dat iedereen een video maken kan

film maken

De verkoop van camcorders is de laatste jaren blijvend gestegen. Of het nu op familiefeesten, evenementen of bij gezellig samenkomen in grote groepen is: er is bijna altijd iemand die zijn camera erbij heeft om de mooie, gemeenschappelijke uren digitaal vast te leggen. Een goede camera en mooie momenten voor het opnemen zijn echter niet voldoende! Het materiaal moet in ieder geval worden bewerkt en gemonteerd anders kunnen tijdens het bekijken zelfs de mooiste filmopnames verschrikkelijk vermoeiend en saai worden. Veel gebruikers met weinig ervaring twijfelen er over of ze het met de camcorder opgenomen materiaal naar de computer kopiëren om het hier vervolgens te bewerken.

Wie zich tot nog toe niet met het thema videomontage heeft beziggehouden, maar toch zijn ruwe materiaal bewerkt wil presenteren, moet een blik werpen op MAGIX Video easy. Iedereen kan zo uit eigen ruw materiaal een video maken, zonder direct een expert op het gebied van videobewerking te worden of enorme geldbedragen aan de uitrusting uit te geven.

MAGIX Video easy HD (versie 5)
49,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden