Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Film op dvd met MAGIX Video easy

Iedereen die een film op dvd wil zetten, zonder zich door een handboek met de dikte van een telefoonboek te hoeven werken zou eens moeten kijken naar Video easy van MAGIX.

Het programma is gemakkelijk te bedienen en maakt van Videobewerking kinderspel. Comfortabele import van verschillende bronnen, sequensen knippen, overgangen toevoegen, titels invoegen, eenvoudige export in gangbare formaten – dat alles biedt het programma, gemakkelijk te begrijpen en snel te gebruiken. Ook kunnen de scènes moeiteloos worden voorzien van muziek.

HD staat voor High Definition en is intussen standaard bij veel tv's. De beeldkwaliteit van de camera overtuigt ook wel, maar vaak blijft de werkwijze bij de zelfgemaakte homevideo's daarbij achter. Met Video easy kunnen video's in hoge resolutie met de assistent van de camcorder naar de computer worden gekopieerd en daar verder verfraaid: video's monteren was nog nooit zó eenvoudig. Want juist voor de complete route die moet worden gevolgd om een film op dvd tekrijgen biedt het programma een aansluit- en introductie-assistenten, waarin in de tutorialvideo wordt uitgelegd hoe de camera aan de pc moet en wat daarna allemaal met het filmmateriaal kan worden gedaan.

Video easy Screen

Film op dvd ook in HD

Via de overzichtelijke gebruikersinterface met zijn grote knoppen bereikt u snel de vele mogelijkheden voor vormgeving en bewerking. Verder zijn allerlei hulpfuncties beschikbaar als kleine video's om zo te zorgen voor een beter begrip van het programma. Wanneer het er dus om gaat snel en gemakkelijk een film op dvd te krijgen, is Video easy de gemakkelijkste en snelste oplossing.

MAGIX Video easy HD (versie 5)
49,99

MAGIX Video easy HD (versie 5)

MAGIX Video easy HD is het ideale instapprogramma voor het hele gezin. Dankzij de intuïtieve programma-interface met extra grote knoppen, vele hulpfuncties en praktische assistenten maakt u van uw opnamen ook zonder kennis vooraf heel eenvoudig fantastische video's.

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden