ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Foto Manager 12 Deluxe
Prijzen incl. BTW.

Video's & tutorials

Inleiding tot het programma

Programma-interface

Leer de interface, opbouw en functies van Foto Manager Deluxe kennen.

Foto's importeren

Gebruik de importassistent om foto's en video's van een digitale camera of ander apparaat, zoals een externe harde schijf of een mobiel apparaat naar het programma over te brengen.

Optimaliseren & beheren

Het gedeelte "Optimaliseren": hier kunt u met tal van 1-klikfuncties uw foto's snel en eenvoudig optimaliseren.

Daarnaast leert u de verschillende mogelijkheden kennen om uw foto's en video's overzichtelijk te beheren, bijvoorbeeld in albums en categorieën.

Afdrukken & presenteren

Presenteer uw foto's en video's als slideshow met achtergrondmuziek. Van videoclips kunt u voor het voorbereiden van uw slideshow ook nog comfortabel het begin- en eindpunt bijknippen.

Wanneer u foto's toch het leifst in de hand houdt kunt u ze ook zelf op de printer afdrukken. Of u gebruikt de geïntegreerde dienst myphotobook voor fotoboeken, afdrukken en nog veel meer.

Optimaliseren

Foto's optimaliseren

Wijzig de beelduitsnede, pas helderheid en contrast aan, corrigeer rode ogen of geef de foto een artistiek tintje met nieuwe foto-effecten. Daarbij blijven uw originele foto's desgewenst steeds behouden (non-destructieve modus).

Panorama's & fotomontages

Maak een panorama uit tot acht losse foto's, inclusief automatische herkenning van brandpuntsafstand, lensvervormings- en perspectiefcorrectie en met aansluitend een automatische camerabeweging op volledige grootte.

Organiseren

Met categorieën werken

Organiseer uw foto's, video's en albums in kant en klare categorieën of voeg eigen categorieën toe.

Archiveren

Bestanden op cd & dvd branden

Of u nou losse fotoalbums of hele directory's wilt branden: met de brandassistent staan uw foto's en video's snel en eenvoudig op cd of dvd.

Presenteren

Bestanden exporteren & converteren

MAGIX Foto Manager heeft vele nuttige exportfuncties. U kunt bijvoorbeeld losse bestanden als foto exporteren, uw foto's als video of slideshow encoderen, gemarkeerde media naar het MAGIX Online Album uploaden of foto's gemakkelijk overbrengen naar mobiele apparaten.

MAGIX Online Album

Upload uw foto's en video's direct vanuit het programma naar het eigen MAGIX Online Album. Dit album is van over de hele wereld toegankelijk, desgewenst ook met een wachtwoord beschermd. Bovendien kunt u de in het Online Album aanwezige bestanden gemakkelijk in het programma beheren.

Multimediale slideshows maken

Breng uw foto's en video's vanuit het programma over naar de Slideshow Maker en maak zo multimediale slideshows met eigen achtergrondmuziek, effecten en overgangen. Tot slot kunt u uw slideshow als video exporteren en direct op Facebook, YouTube of in het MAGIX Online Album publiceren.

MAGIX printservice

Gebruik de directe verbinding met myphotobook en maak van uw foto's fotoboeken, schilderijen, kalender en nog veel meer – een leuk cadeau-idee voor elke gelegenheid!

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe

MAGIX Foto Manager 12 Deluxe

Prijzen incl. BTW.

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Productaanbevelingen

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Fotostory 2014 Deluxe

MAGIX Photo & Graphic Designer 9

MAGIX Photo & Graphic Designer 9