ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Een grafisch programma voor elk doel – MAGIX Photo & Graphic Designer

Fotobewerking met een grafisch programma klinkt voor velen eerst wat ongebruikelijk, misschien omdat ze ervan uitgaan dat dergelijke programma's een diepgang hebben die aan de eisen van professionele grafici voldoen maar die de geïnteresseerde leek niet nodig heeft.

Wie eenmaal de logica van een grafisch programma begrijpt, zal in het begin wellicht versteld staan van de rijkdom aan mogelijkheden voor vormgeving, maar er daarna van genieten. Het Fotobewerkingsprogramma Photo & Graphic Designer van MAGIX vormt hier geen uitzondering, maar toont de mogelijkheden met een grafisch programma qua snelheid en bewerkingsdiepte.

Het grafische programma van MAGIX

Grafisch programma

Het begrip "fotobewerking" beperkt zich bij Photo & Graphic Designer niet alleen tot de pixels. Deze bevat ook de creatieve integratie van foto's in documenten zoals, wenskaarten, visitekaarten, flyers en bruiloftsboekjes. Voor fotobewerking op pixelniveau biedt het Fotobewerkingsprogramma talrijke nieuwe functies. Daartoe behoort bijvoorbeeld het intelligente schalen van foto's. Ook op het grafische gebied biedt het programma praktische vernieuwingen voor iedere dag: thuis, op school of op het werk. Dankzij passende sjablonen uit de nieuwste ontwerpgalerie kunt u bijvoorbeeld presentatiedia's met ingebonden foto's, 3D-graphics en diagrammen maken. Fotobewerking met een grafisch programma met behulp van vectoren biedt elke gebruiker ook zonder uitgebreide kennis vooraf de mogelijkheid met een beetje inzet indrukwekkende optimalisaties uit te voeren, voor allerlei doeleinden.

De Photo & Graphic Designer van MAGIX is een kleine duizendpoot! Het programma combineert fotobewerking, desktop publishing en vector-bewerking in één: een grafisch programma!

MAGIX Photo & Graphic Designer 10
Bespaar
23 €
i.p.v. 69,99 €
46,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden