Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Een grafisch programma voor elk doel – MAGIX Photo & Graphic Designer

Fotobewerking met een grafisch programma klinkt voor velen eerst wat ongebruikelijk, misschien omdat ze ervan uitgaan dat dergelijke programma's een diepgang hebben die aan de eisen van professionele grafici voldoen maar die de geïnteresseerde leek niet nodig heeft.

Wie eenmaal de logica van een grafisch programma begrijpt, zal in het begin wellicht versteld staan van de rijkdom aan mogelijkheden voor vormgeving, maar er daarna van genieten. Het Fotobewerkingsprogramma Photo & Graphic Designer van MAGIX vormt hier geen uitzondering, maar toont de mogelijkheden met een grafisch programma qua snelheid en bewerkingsdiepte.

Het begrip "fotobewerking" beperkt zich bij Photo & Graphic Designer niet alleen tot de pixels. Deze bevat ook de creatieve integratie van foto's in documenten zoals, wenskaarten, visitekaarten, flyers en bruiloftsboekjes. Voor fotobewerking op pixelniveau biedt het Fotobewerkingsprogramma talrijke nieuwe functies. Daartoe behoort bijvoorbeeld het intelligente schalen van foto's. Ook op het grafische gebied biedt het programma praktische vernieuwingen voor iedere dag: thuis, op school of op het werk. Dankzij passende sjablonen uit de nieuwste ontwerpgalerie kunt u bijvoorbeeld presentatiedia's met ingebonden foto's, 3D-graphics en diagrammen maken. Fotobewerking met een grafisch programma met behulp van vectoren biedt elke gebruiker ook zonder uitgebreide kennis vooraf de mogelijkheid met een beetje inzet indrukwekkende optimalisaties uit te voeren, voor allerlei doeleinden.

Photo & Graphic Designer 11 Screen

Het grafische programma van MAGIX

De Photo & Graphic Designer van MAGIX is een kleine duizendpoot! Het programma combineert fotobewerking, desktop publishing en vector-bewerking in één: een grafisch programma!

MAGIX Photo & Graphic Designer 11
69,99

MAGIX Photo & Graphic Designer 11

Perfectioneer uw foto's en maak eigen tekeningen of illustratie voor flyers, kaarten en websites. De verbinding van foto's en afbeelding in één programma biedt u talrijke nieuwe mogelijkheden.

Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden