Music Maker Premium downloaden en gratis testenMusic Maker Premium downloaden en gratis testen

Music Maker Premium Edition downloaden
en gratis testen

Music Maker Premium Edition

Music Maker Premium Edition is het muziekbewerkingsprogramma voor beginners en gevorderden op het gebied van muziekproductie, beats maken en songs schrijven.

Nu gratis testen

Het fantastische muziekbewerkingsprogramma
gratis testen

Keuze uit duizenden eersteklas loops en samples om met Music Maker Premium Edition unieke dingen te creëren. Nu downloaden en beginnen!

Stapsgewijs naar de volgende hit

Stapsgewijs
naar de volgende hit

Het Music Maker-principe: selecteer een loop uit een genre naar keuze, voeg effecten toe en speel een van de vele Premium-instrumenten in. Met een slechts paar keer klikken maakt u uw eigen nummers. Probeer het, download nu Music Maker Premium Edition en test het programma 30 dagen gratis.

Met percussie-elementen, harmonische melodieën en zang maakt u in een handomdraai eigen nummers.

Sleep samples met drag & drop uit de populairste muziekstijlen van het moment naar het arrangement. Met percussie-elementen, harmonische melodieën en zang maakt u in een handomdraai eigen nummers.

Nu geeft u de toon aan

Nu geeft u de toon aan: produceer met eersteklas virtuele instrumenten via de MIDI-editor, het beeldschermkeyboard of het USB-keyboard eigen muziek.

De Mastering Suite en het effectgedeelte

De Mastering Suite en het effectgedeelte zijn niet alleen geoptimaliseerd voor touchscreens maar zijn er ook voor gemaakt om een unieke geluid te creëren.

Music Maker Premium Edition Nu gratis testen