ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX Foto & Graphic Designer 9

De nieuwe MAGIX Foto & Graphic Designer 9 Creatiever vormgeven, efficiënter werken

Berlijn, 25 september 2013 - Met  MAGIX Foto & Grafik Designer 9  wordt fotobewerking en het maken van illustraties nu nog efficiënter. Uw foto's kunt u in slechts enkele stappen optimaliseren en corrigeren. Storende of ongewenste foto-objecten verwijdert u bijvoorbeeld snel met het reparatiepenseel. Ook de achtergrond kunt u met enkele kliks verwijderen en vervangen door een andere. Dankzij het gecombineerde selectie- en maskeringsgereedschap is het selecteren en bewerken van afzonderlijke beeldelementen nog gemakkelijker. Bovendien worden bestaande foto-effecten uitgebreid met nieuwe filters zoals bijvoorbeeld HDR, potloodtekening en verfdruppels. Ook nieuw is het vormgereedschap, dit maakt het op het gebied van illustraties mogelijk om afbeeldingen uit de losse hand te tekenen en logos te creëren. Daarnaast creëert het 3D-gereedschap indien gewenst een ruimtelijk effect bij logos, belettering en decoratieve elementen.

Als gratis extra programma levert MAGIX haar klanten MAGIX Slideshow Maker 2, voor het maken van diashows, en MAGIX Foto Manager 12 voor het ordenen, organiseren en archiveren van afbeeldingen. Daarnaast krijgt elke klant een tegoedbon voor het gratis gebruik van MAGIX Online Album Premium voor 12 maanden. Foto's kunnen direct uit het programma naar uw eigen album worden geupload en online worden gepresenteerd.


Highlights van de nieuwe versie

  • Het  reparatiepenseel  zorgt ervoor dat u fouten en storende elementen snel en gemakkelijk kunt verwijderen.
  • Met de achtergrondgum verwijdert u achtergrondelementen in maar enkele stappen uit het beeld.
  • Dankzij het geoptimaliseerde selecteer- en maskeergereedschap is het selecteren, bewerken en verschuiven van afzonderlijke beeldelementen nog eenvoudiger en gemakkelijker.
  • De voorhanden foto-effecten zijn met talrijke  nieuwe effecten uitgebreid.
  • Met het vormgereedschap  kunt u afbeeldingen uit de losse hand tekenen.
  • Bovendien ondersteunt het programma drukgevoelige grafische tablets en touch-screens*.
  • Gratis extra's: MAGIX Slideshow Maker 2 voor het maken van diashows en MAGIX Foto Manager 12 voor het categoriseren, organiseren en archiveren van afbeeldingen.
  • Gratis een jaar lang MAGIX Online Album Premium gebruiken, met ongelimiteerde schijfruimte voor foto's**.

MAGIX Foto & Graphic Designer 9 is vanaf heden voor 69,99 euro online en vanaf 25 september in de winkel verkrijgbaar.

* Voor de ondersteuning van touchscreens en tablet-pc's heeft u minimaal Windows® 7 nodig
**Deze aanbieding van MAGIX Online Wereld geldt voor het Online Album Premium, dat u vanaf registratie 12 maanden gratis kunt gebruiken. Na afloop van het gratis gebruik kan de dienst verder gebruikt worden tegen de voorwaarden die op het moment van verlenging van de overeenkomst gelden (€ 1,99 per maand, stand: 1-6-2013). Het aanbod bevat een of meerdere domeinen (alle extensies behalve .tv). Bij het opzeggen van een contract met domeinen kunnen de in het contract inbegrepen domeinen onder de betreffende condities voor domeinen (speciale acties uitgesloten) verder gebruikt worden. Meer informatie vindt u op www.magix-online.com.