ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX Web Designer 9

Meer individualiteit voor de eigen website MAGIX presenteert een nieuwe versie van MAGIX Web Designer

Berlijn, 25  september 2013 - De nieuwe MAGIX Web Designer 9 biedt gebruikers nu meer individualiteit, vrijheid bij de vormgeving en gebruikersvriendelijkheid voor het maken van eigen websites en blijft daarbij het 'What You See Is What You Get'-principe trouw. In tegenstelling tot standaard bouwdoossystemen scoort Magix Web Designer met onbeperkte vrijheid bij de vormgeving. De 60 ontwerpsjablonen helpen beginners, en door ambitieuze gebruikers kunnen ze tot in het kleinste detail aan de eigen voorstelling worden aangepast.
Geavanceerde multimedia-functies, beeldvullende achtergronden en de weergave op monitoren met hoge resolutie, zijn nieuwe sterke functies voor de creatie van uw eigen website.

Gebruikers van de Premium-versie van MAGIX Web Designer 9 genieten van nog meer voordelen, niet alleen voor privé-, maar ook voor zakelijke doeleinden. Naast 20 nieuwe designsjablonen en de integratie van externe shop-systemen, zijne er uitgebreide analyse-gereedschappen voor het analyseren van de bezoekersaantallen van de website. Bovendien kunt in de MAGIX Online Shop extra website-sjablonen voor specifieke branches kopen.
De directe upload van de website direct uit het programma is nog eenvoudiger geworden en beide versies beschikken over een webhostingpakket van MAGIX Online Wereld. In de Premium-versie zijn daarbij zelfs 2.000 MB hostingspace, een eigen domein en 5 e-mail-postvakken inbegrepen.*

Alle highlights van MAGIX Web Designer 9

 • Voor elke monitorgrootte de passende achtergrond: de nieuwe schermvullende achtergronden vullen de anders witte achtergrond achter de eigen website levendig op.
 • Het ontwerp van de navigatiebalk is nu in enkele stappen te wijzigen: sleep met drag and drop uit de ontwerpgalerie eenvoudig een nieuw ontwerp naar de bestaande balk.
 • De multimedia-functies werden verder verbeterd. Zo kan nu ook een HD-video-player met HTML5-technologie worden geïntegreerd.
 • De upload in de MAGIX Online Wereld werd met de nieuwe versie vernieuwd en vereenvoudigd. De website kan direct vanuit het programma online worden gezet.


Extra voordelen van Magix Web Designer 9 Premium

 • Online shop-systemen direct integreren en de eigen website op die manier voor de verkoop van producten gebruiken.
 • Meer dan 20 nieuwe, individueel aanpasbare ontwerpsjablonen, die ieder minimaal 10 subpagina's bevatten.
 • Bovendien zijn er nu nog meer branche-specifieke website-sjablonen voorhanden in de MAGIX Online Store.
 • Met een nieuwe extra functie is het mogelijk om de gemaakte websites nu in een betere kwaliteit op beeldschermen met hoge resolutie weer te geven.
 • Met de lettertype-bibliotheek van Google heeft u nu directe toegang tot meer dan 600 webzekere, licentievrije lettertypes.
 • Het meten van bezoekersaantallen en statistieken met de integratie van Google Analytics, het erkende analyse-gereedschap voor websites.
 • Inclusief zoekmachine-optimalisatie om de zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten.
 • Volledige 64-bit-ondersteuning, om zo goed mogelijk te profiteren van de prestatiekracht van de huidige computer.  
 • Bonus! Webhostingpakket van MAGIX Online Wereld met 2.000 MB webspace, een domein en vijf e-mailpostvakken*

MAGIX Web Designer 9 is vanaf nu online verkrijgbaar en vanaf 30 april in de winkel voor 49,99 euro en als Premium-versie voor 99,99 euro.

**Dit aanbod ("hostingpakket M") van de MAGIX Online Wereld is na registratie 12 maanden gratis te gebruiken en kan na afloop van de gratis periode
indien gewenst in overeenstemming met de geldende condities en voorwaarden verder worden gebruikt of worden omgezet naar het gratis, maar beperkte Hosting free - aanbod. Meer info op www.magix-online.com.