ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX MP3 deluxe MX
Prijzen incl. BTW.

Cd's importeren & muziekbestanden converteren

Muziek-cd's en luisterboeken gemakkelijk importeren

Importeer cd's moeiteloos met een muisklik en zet zo uw hele muziekcollectie simpel op de computer. Zo is elke song, elk album en elke artiest snel gevonden en overal beschikbaar! Met MAGIX MP3 deluxe MX wordt het inlezen van meerdere cd's, zoals bij compilaties of luisterboeken, kinderlijk eenvoudig. Alle cd's van een set worden automatisch in de juiste volgorde benoemd en geïmporteerd. Daarnaast worden titels, albums en uitvoerenden automatisch toegevoegd (freeDB, mufin audioid).

Hoogwaardig omzetten in het juiste formaat: mp3, WAV, OGG etc.

MAGIX MP3 deluxe MX biedt uitgebreide functies voor het muziekbeheer en voor het converteren van de meest gangbare audiobestandsformaten zoals van WAV of OGG naar mp3's. Een snelle mp3-converter converteert muziekstukken in de hoogste kwaliteit voor perfect geluid in elke situatie.

Organiseert en ruimt op: dubbele nummers vinden,
ID3-tags aanpassen etc.

Songs, albums en artiesten razendsnel vinden

Juist bij grote muziekcollecties is een zoek- en filterfunctie onmisbaar. MAGIX MP3 deluxe MX vindt songs sneller, is flexibeler en beter georganiseerd, zodat niet het zoeken, maar het muziekgenot op de voorgrond staat.

Of het nu gaat om losse songs, hele albums of bepaalde artiesten - met de praktische filterfunctie en de razendsnelle zoekfunctie vindt u elke titel in uw muziekcollectie in een handomdraai. Alle filters en de zoekfunctie werken in realtime, zodat u de resultaten al tijdens het invoeren van het zoekbegrip kunt zien!

BETER! Titelgegevens heel eenvoudig aanpassen
of aanmaken uit de bestandsnaam

Sorteer en orden uw muziekcollectie en vul ontbrekende titelgegevens moeiteloos aan met info uit bv. de bestandsnaam.

Met de innovatieve bewerkingsdialoog behoort het in saaie databanken bewerken van titelinformatie en ID3-tags tot het verleden. Vanaf nu kunt u extra informatie zoals genre, album, en artiestennaam simpel met de muis veranderen. Over het algemeen kunt u de complete metagegevens van songs en albums heel makkelijk opzoeken, opruimen en synchroniseren of automatisch toevoegen (freeDB, mufin audioid).

PLUS! Ontbreekt er titelinformatie, dan kan deze met mouse-over gelijk worden toegevoegd of worden aangevuld.

BETER! Dubbele titels efficiënter zoeken, vinden en wissen

Niets is vervelender dan een nummer meerdere malen, in verschillende kwaliteit of fout benoemd, op de harde schijf te hebben en zo onnodig schijfruimte te verspillen. Juist als uw muziekcollectie groter wordt, neemt ook de kans op dubbele nummers toe.

Met de verbeterde functie "Dubbele titels vinden & wissen", vindt u nu nog gemakkelijker en sneller dubbele muziekstukken en de overbodige bestanden wist u probleemloos van de harde schijf!

NIEUW! Extra zoekfilter voor de beste filterfunctie

Vind muziek nu nog veel sneller en doelgerichter dan voorheen! Dankzij nieuwe zoekfilters vindt u in een handomdraai de gewenste nummers, genres of albums, en dat efficiënter en gemakkelijker.

Naast horizontale filters staan nu ook extra verticale zoekfilters ter beschikking, waarmee u snel en naar eigen inzicht nummers kunt vinden. Zo kunt u niet alleen op drie mogelijkheden tegelijk filteren, maar daarna dit tot één mogelijkheid reduceren - wat u maar wilt!

NIEUW! Handige programmagids –
ontdek de vele functies

Laat u heel gemakkellijk en toch doelgericht door de programma-interface van MAGIX MP3 deluxe MX voeren en ontdek de bijzondere veelzijdigheid van het comfortabelste mp3-programma aller tijden. Het importeren van cd's, de zoek- en filterfunctie, het bewerken van titelgegevens of het navigeren in mufin Vision – alles wordt eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd!

Leer het programma kennen en gebruik de ongelooflijk veelzijdige functies, die alleen MP3 deluxe MX u biedt!

PLUS! Tip van de dag: ontdek elke dag weer nieuwe functies van het programma.

NIEUW! mufin Vision met de adembenemende
Galaxy-weergave

Uw persoonlijke muziekuniversum in eigen hand – beleef de meest fascinerende manier van muziek ontdekken!

mufin Vision biedt met het 3D-muziekuniversum en de nieuwe Galaxy-weergave een indrukwekkend alternatief voor de klassieke weergave in een lijst met nummers op de harde schijf. Op deze manier kunt u songs beluisteren, intuïtief afspeellijsten maken en zoals gebruikelijk met een directe zoekopdracht nummers vinden.

Het 3D-muziekuniversum heeft de meest vrije navigatie en maakt het zo mogelijk de eigen muziekcollectie spelenderwijs te ontdekken en nieuw te beleven – de moeite van het proberen waard!

PLUS! Touch-modus: ontdek uw 3D-muziekuniversum ook met uw vingers op multitouch-apparaten.

Alle songs op overeenkomst zoeken,
sorteren en opnieuw samenstellen

De gehele muziekcollectie op klankeigenschappen opnieuw sorteren

Ontdek het beluisteren van muziek van een hele nieuwe kant, door alle songs in realtime op overeenkomst te laten sorteren en zo door uw eigen muziekcollectie te 'surfen'.

Met een klik selecteert u een uitgangstitel en meteen wordt uw hele verzameling opnieuw gesorteerd. Ervaar een nieuwe manier om afspeellijsten te maken, want alle songs in de databank worden op klankeigenschappen gesorteerd en muzikaal bij elkaar passend opnieuw getoond. Zo ontdekt u niet alleen opnieuw oude hits of vindt u muziek die u misschien lang niet gehoord heeft, maar u vindt tegelijkertijd ook nog veel songs die goed bij elkaar passen.

Eigen cover voor gebrande cd's of dvd's maken

Automatisch & snel een cd-cover

MAGIX MP3 deluxe MX maakt desgewenst automatisch cd-boekjes en titellijsten voor de songs uit de afspeellijst. Kies eigen foto's voor uw persoonlijke cd-cover of gebruik automatisch samengestelde collages uit de verschillende coverfoto's van de geselecteerde songs.

Snel en gemakkelijk: de automatisch aangemaakte cd-covers en titellijsten kunt u zonder verdere omwegen printen.

BETER! Optimale performance voor 100% plezier
en nog betere prestaties

Veel meer detailverbeteringen voor nog meer prestatie

MAGIX MP3 deluxe MX bevat veel nieuws wat meer comfort, nieuwe functies, geoptimaliseerde workflows, meer performance en stabiliteit met zich meebrengt:

 • Nog snellere programmastart
 • Nog makkelijker cd's importeren
 • Ook losse nummers kunnen nu als loop (eindeloos herhaald) weergegeven worden
 • De nieuwste versie: MAGIX Music Editor 3.1
 • Tal van verdere detailverbeteringen

PLUS! Minispeler

MAGIX MP3 deluxe MX kunt u verkleinen tot een minispeler en neemt zo nog minder plaats in op uw desktop. Natuurlijk heeft u in de minispeler-weergave zoals gewend toegang tot alle belangrijke functies zoals afspelen, pauze en volume.

Uw voordelen: mp3-converter, Music Editor etc.

PLUS! Mp3's optimaliseren en in de meegeleverde editor monteren

MAGIX Music Editor 3 is het universele programma voor het gedetailleerd bewerken van uw muziek! Met de nieuwste versie van het programma monteert u uw songs zelf en bewerkt u alles met hoogwaardige effecten zodat ruis, krassen en andere stoorgeluiden, zoals artefacten van mp3's in lage kwaliteit, worden verholpen. Zo komt alleen muziek in uw verzameling die ook echt goed klinkt.

Zo vult u iTunes, Winamp e.d. perfect aan.

Beleef nu de vele voordelen van het nieuwe totaalpakket voor uw digitale muziek en zorg voor alle gereedschappen die u nodig heeft voor uw muziekcollectie in één uniek en eenvoudig te bedienen programma! Waar andere mp3-programma's zoals iTunes, Windows Media Player en dergelijke hun beperkingen kennen, gaat MAGIX MP3 deluxe MX verder en vult dergelijke muziekprogramma's aan, of vervangt deze zelfs.

Ontdek de talloze extra's zoals de innovatieve muzikale aanbevelingen of het maken en het printen van eigen cd-covers. Bovendien kunt u probleemloos uw muziekarchief onderhouden: vind bv. moeiteloos dubbele titels, wijzig met drag & drop ID3-tags en sorteer uw hele muziekverzameling gemakkelijk met een muisklik.

Perfect geluid voor al uw muziek

Professioneel geluid

U houdt van muziek? Dan wilt u natuurlijk ook goed geluid! Met de in MAGIX MP3 deluxe MX geïntegreerde ProAudio-Technologie legt u uzelf geen enkele beperking op en maakt u gebruik van de jarenlange ervaring van MAGIX op het gebied van professionele audiosoftware.

Elke song klinkt precies zoals het moet: kristalhelder, vol, virtuoos en gedetailleerd. Een onvergelijkbaar goed geluid!

 • Professionele Audio Engine
 • Exact en hoogwaardig cd's in mp3-formaat omzetten
 • Hoogwaardige effecten voor onder meer compressie en helderheid
 • Hoogwaardige mp3-converter

Hoogwaardige effecten voor optimaal geluid

Met de geluidseffecten zijn er nauwelijks beperkingen en presets zoals pop of rock zijn al beschikbaar. De automatische volumeaanpassing zorgt ervoor dat de afgespeelde tracks altijd in hetzelfde volume weergegeven worden. Om de klank verder te verbeteren, kunnen extra DirectX-effecten worden toegevoegd.

 • 10-bands EQ
 • Limiter als bescherming tegen oversturingen
 • Speciale geluidsinstellingen voor koptelefoons (Virtual Headphone Surround)
 • Reverb & echo
 • Stereo FX
 • Brilliance voor het verbeteren van mp3's
MAGIX MP3 deluxe MX

MAGIX MP3 deluxe MX

Prijzen incl. BTW.

Dit zegt de pers

Productaanbevelingen

MAGIX Red uw lp's! 2014

MAGIX Red uw lp's! 2014

MAGIX Digital DJ 2 (Windows/Mac OS)

MAGIX Digital DJ 2 (Windows/Mac OS)