Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Alle functies van
MP3 Deluxe MX

Cd's importeren & branden

Muziek importeren

Importeer cd's moeiteloos met een muisklik en zet zo uw hele muziekcollectie simpel op de computer. Zo is elke song, elk album en elke artiest snel gevonden en overal beschikbaar!

Cd-sets inlezen

Met MAGIX MP3 deluxe MX wordt het inlezen van meerdere cd's, zoals bij compilaties of luisterboeken, kinderlijk eenvoudig. Alle cd's van een set worden automatisch in de juiste volgorde benoemd en geïmporteerd. Daarnaast worden titels, albums en uitvoerenden automatisch toegevoegd (freeDB, mufin audioid).

Automatisch & snel een cd-cover

MAGIX MP3 deluxe MX maakt desgewenst automatisch cd-boekjes en titellijsten voor de songs uit de afspeellijst. Kies eigen foto's voor uw persoonlijke cd-cover of gebruik automatisch samengestelde collages uit de verschillende coverfoto's van de geselecteerde songs.

Titelinformatie aanpassen

Sorteer en orden uw muziekcollectie en vul ontbrekende titelgegevens moeiteloos aan met info uit bv. de bestandsnaam.

Metagegevens toevoegen

Over het algemeen kunt u de complete metagegevens van songs en albums heel makkelijk opzoeken, opruimen en synchroniseren of automatisch toevoegen (freeDB, mufin audioid).

Comfortabeler werken

Vanaf nu kunt u extra informatie zoals genre, album, en artiestennaam simpel met de muis veranderen.

Audioconverter

Audiobestanden omzetten

Audiobestanden omzetten

MAGIX MP3 deluxe MX biedt uitgebreide functies voor het muziekbeheer en voor het converteren van de meest gangbare audiobestandsformaten zoals van WAV of OGG naar mp3's.

Organiseren & opruimen

Nieuwe zoekfilters

Dankzij nieuwe zoekfilters vindt u in een handomdraai de gewenste nummers, genres of albums, en dat efficiënter en gemakkelijker.

Zoek- en filterfunctie

Alle filters en de zoekfunctie werken in realtime, zodat u de resultaten al tijdens het invoeren van uw zoekbegrip kunt zien!

Dubbele titels wissen

Met de verbeterde functie "Dubbele titels vinden & wissen", vindt u nu nog gemakkelijker en sneller dubbele muziekstukken en de overbodige bestanden wist u probleemloos van de harde schijf.

Sortering van klankeigenschappen

Sorteren van klankeigenschappen

Met een klik selecteert u een uitgangstitel en meteen wordt uw hele verzameling opnieuw gesorteerd. Ervaar een nieuwe manier om afspeellijsten te maken, want alle songs in de databank worden op klankeigenschappen gesorteerd en muzikaal bij elkaar passend opnieuw getoond.

Muziek ontdekken, bewerken en beluisteren

3D-Muziekuniversum

3D-Muziekuniversum

mufin Vision biedt met het 3D-muziekuniversum en de nieuwe Galaxy-weergave een indrukwekkend alternatief voor de klassieke weergave in een lijst met nummers op de harde schijf. Het 3D-muziekuniversum heeft de meest vrije navigatie en maakt het zo mogelijk de eigen muziekcollectie spelenderwijs te ontdekken en nieuw te beleven – de moeite van het proberen waard!

Muziek bewerken

Muziek bewerken

MAGIX Music Editor 3 is het universele programma voor het gedetailleerd bewerken van uw muziek! Met de nieuwste versie van het programma monteert u uw songs zelf en bewerkt u alles met hoogwaardige effecten zodat ruis, krassen en andere stoorgeluiden, zoals artefacten van mp3's in lage kwaliteit, worden verholpen. Zo komt alleen muziek in uw verzameling die ook echt goed klinkt.

Optimale klank

De automatische volumeaanpassing zorgt ervoor dat de afgespeelde nummers altijd in hetzelfde volume weergegeven worden. Om de klank verder te verbeteren, kunnen extra DirectX-effecten worden toegevoegd.

Hoogwaardige effecten

  • Effecten voor onder meer compressie en helderheid
  • 10-bands-EQ
  • Limiter als bescherming tegen oversturingen
  • Speciale geluidsinstellingen voor koptelefoons
  • Reverb & echo
  • Stereo FX

ProAudio-Technologie

Kristalhelder, krachtig, briljant en gedetailleerd: met de in MAGIX MP3 deluxe MX geïntegreerde ProAudio-Technologie legt u uzelf geen enkele beperking op en maakt u gebruik van de jarenlange ervaring van MAGIX op het gebied van professionele audiosoftware.

Minispeler

Minispeler

MAGIX MP3 deluxe MX kunt u verkleinen tot een minispeler en neemt zo nog minder plaats in op uw desktop. Natuurlijk heeft u in de minispeler-weergave zoals gewend toegang tot alle belangrijke functies zoals afspelen, pauze en volume.