Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie
MAGIX Music Maker Special Editions

MAGIX Music Maker Special Editions

Voor componisten, rockers, rappers of technoproducenten: de Special Editions zijn geschikt voor ieder die veel ideeën heeft en wiens hart uitgaat naar een specifieke muziekstijl.

De Special Editions in vogelvlucht:

MAGIX Music Maker Soundtrack Edition

MAGIX Music Maker Soundtrack Edition zet uw computer om in een virtuele geluidsstudio, waarin u direct eigen filmmuziek kunt produceren.

Zachte begeleiding, sfeervolle achtergrondmuziek of grootse orkestmelodieën – de MAGIX Music Maker Soundtrack Edition biedt vele mogelijkheden voor het maken van individuele filmmuziek en is de ideale aanvulling voor uw homevideo's slideshows of presentaties.

29,99 2,99 € verzendkosten

MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4

MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4 heeft alles wat nodig is om eigen beats te bouwen, rap op te nemen en de complete eigen hiphop-producties af te mixen!

Met meer dan 1.000 nieuwe Sounds & Loops ontstaan als vanzelf eigen tracks, die iedereen versteld doen staan. Authentieke drumsamples, echte synthesizer-sounds en krachtige bassen zorgen voor de perfecte klank.

29,99 2,99 € verzendkosten

MAGIX Music Maker Rock Edition 4

MAGIX Music Maker Rock Edition 4 meteen de juiste snaar raken en eigen nummers maken, die echt rocken!

Strakke drums, pompende bassen en krachtige gitaarpartijen zorgen de juiste rocksound. Met het geïntegreerde mengpaneel en de vele audio-effecten staat niets een eigen rockproductie van studiokwaliteit meer in de weg.

29,99 2,99 € verzendkosten

MAGIX Music Maker Techno Edition 4

MAGIX Music Maker Techno Edition 4 maakt van de pc een virtuele muziekstudio en biedt meer dan 1.000 realistische sounds & loops voor eigen nummers. Ook helemaal zonder kennis vooraf ontstaan reeds vanaf de eerste minuut overtuigende clubtracks – met alles wat daarbij hoort!

Geluiden van echte synthesizers, krachtige drums en bevende bassen zorgen voor het perfecte geluid. Met een geïntegreerde mengtafel, veel studio-effecten etc. – voor producties die iedereen versteld doen staan!

29,99
Direct voordeel meepakken
  • Software direct laden en beginnen
  • 30 dagen geldteruggarantie
  • Software te allen tijde opnieuw downloaden