Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Alle functies van
Music Maker 2015

Songs maken

Music Maker Jam Projekte importieren

Music Maker Jam-projecten importeren

Songs beginnen op de smartphone of tablet en voltooien op de computer.

Alle projecten uit de gratis app Music Maker Jam kunnen zonder problemen in Music maker 2015 geïmporteerd worden en daar verder met professionele studio-effecten bewerkt worden, met eigen melodieën of opgenomen zang geïndividualiseerd worden en naar een hoger niveau getild worden.

Genres van de 3.000 sounds & loops

MAGIX Music Maker 2015 biedt meer dan 2.000 nieuwe loops & sounds uit de genres hiphop, reggae, techno, poprock, chillout en house. 1.000 sounds staan gratis klaar op Catooh.

Arrangeren met drag & drop

Loops, sounds & samples met drag & drop naar de interface verplaatsen – alle samples kunnen met elkaar en met eigen melodieën gecombineerd worden en worden aan het huidige songtempo aangepast.

Toontrap-assistent

Bij toontrapwijzigingen van een object past de software automatisch alle daaronderliggend objecten, samples & sounds aan. Daardoor wordt het nog makkelijker om gevarieerde songs te maken.

Tonstufen-Presets

Toontrap-presets

Combineer loops & sounds en zet een eerste arrangement in de grondverf. Selecteer vervolgens gewoon een van de toontrap-presets en de song krijgt automatisch een gevarieerde structuur aangemeten met verschillende toontrappen (bijvoorbeeld volgens het bluesschema).

Eigen opnamen

Solospuren aufnehmen

Solosporen opnemen

De volgende opname wacht: eigen zangpassages opnemen of instrumenten zoals gitaar, bas of keyboard, inspelen – opnamen kunnen snel en intuïtief vastgelegd worden.

Vocal Tune 2

Dit efficiënte gereedschap voor de correctie van toonhoogtes is radicaal herzien en maakt indruk bij het verbeteren van onzuivere noten door authentieke klank & gemakkelijke bediening.

Muziek bewerken

Optimiert für Touch: das Bildschirmkeyboard

Geoptimaliseerd voor touch: het schermkeyboard

Het schermkeyboard is nu geoptimaliseerd voor touch en bevat een MIDI-akkoord/-arpeggiofunctie. U kunt ook zonder MIDI-keyboard zelf akkoorden en arpeggio’s inspelen – theoretisch zelfs met één vinger.

99 sporen

MAGIX Music Maker 2015 biedt veel ruimte aan grote en kleine ideeën. U kunt op tot 99 sporen opnemen, audiobestanden bewerken en de verschillende sounds & loops met elkaar combineren.

MIDI-editor

Noten kunnen eenvoudig met de muis in de MIDI-editor ingetekend, bewerkt & gewijzigd worden. De zo gecomponeerde arrangementen kunt u aansluitend laten spelen door virtuele instrumenten.

VST-2-ondersteuning

MAGIX Music Maker 2015 beschikt over ingebouwde VST-2-ondersteuning voor het eenvoudig integreren van instrumenten en effecten. Meer instrumenten hier.

Audiobestanden monteren

Profiteer van de vele gereedschappen voor het bewerken van audiobestanden. U kunt geluids- of MIDI-bestanden bijvoorbeeld heel eenvoudig bijsnijden tot de juiste lengte.

Audiobestanden converteren

U kunt audiobestanden in de formaten WAV, MP3, OGG Vorbis, WMA, QuickTime, MIDI, FLAC makkelijk importeren en in elk gewenst formaat exporteren.

Cd’s branden

Meerdere songs in een project bij elkaar zetten, overgangen maken of gewoon de nieuwste song als cadeau op cd branden – met MAGIX Music Maker 2015 is het geen probleem.

Virtuele instrumenten

Synthesizer: Analog Synths

Deze virtuele synthesizer imiteert de analoge klanken van legendarische hardwaresynthesizers met verbijsterende precisie. Uitstekend geschikt voor electronische muziek in elk genre.

Drummachine: Urban Drums

De drummachine Urban Drums produceert de sound voor de straat. De knallende drumsounds nodigen uit tot het cruisen in verlaagde auto’s met open dak. Meer 'boom' kan niet.

High-End Synthesizer DN-e1

Massieve electrosounds, dromerige melodieën, meeslepende arpeggio’s en ongelooflijk breed opgezette klanktapijten. Deze virtuele synthesizer laat de boxen trillen en de toehoorders dansen.

Studio-effecten

Afmixen met FX Rack

Sneller publiceren: FX Rack geeft bij het afmixen snel toegang tot equalizer, reverb, delay en de pitch- en temposectie.

Sounddesign met essentialFX

Opwindende klankleuren en professionele effecten, zoals chorus en flanger, zorgen voor afwisseling bij songs & sounds.

Tijdloze klanken: Vintage Effects Suite

Voor moderne klassiekers: de Vintage Effects Suite maakt indruk met professionele effectsjablonen voor de echte retrosound.

Delen

Direkt ins Netz

Direct op het internet

Door de geïntegreerde uploadfunctie kunt u uw songs direct op Facebook, YouTube of SoundCloud posten. Song & platform selecteren, inloggen en in een handomdraai beleeft uw song zijn hoogsteigen première voor het gewenste publiek.

Muziekvideo’s maken

Musikvideos produzieren

Muziekvideo’s produceren

Importeer muziekvideo’s direct naar het programma, laad foto’s of activeer gewoon de camera via de computer om video op te nemen en daar vervolgens een eigen song onder te plakken.

Alles samen exporteren of via YouTube direct op internet publiceren.

Remixen

Loop Designer

Loop Designer

Eigen loops laden en naar wens aanpassen. De Loop Designer biedt heel veel mogelijkheden om eigen loops individueel te remixen – of het nu gaat om ritmische veranderingen, filters of de achteruit- of toevalsfunctie.

Remix Agent & Remix Maker

Songs van de harde schijf, van tv & radio naar wens aanpassen en met behulp van handige remix-gereedschappen eigen remixes maken! De Remix Agent en Remix Maker helpen bij het vinden van de maat, het maken van loops en het ontwikkelen van nieuwe muzikale combinaties.