ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.
MAGIX Music Studio 2
Prijzen incl. BTW.

Video's & tutorials

Let op: de video's hebben betrekking op het product Samplitude Music Studio. Er kunnen minimale verschillen zijn in de interface of de functie.

1. Inleiding

Inleidende video

Welkom bij Music Studio! Deze video laat de eerste stappen in de wereld van de muziekproductie zien en maakt u vertrouwd met de basisfuncties van het programma.

2. Easy-modus-video's

Easy-modus - Recording

Eenvoudig opnamen maken - in de easy-modus heeft u direct toegang tot alle belangrijke functies. Deze video laat zien hoe u uw eerste eigen opnamen maakt.

Easy-modus - Editing

Componeren, bewerken etc. – in de Arranger van Music Studios heeft u alle opties! Deze video vereenvoudigt het eerste begin.

Easy-modus - Mixing

Met de Easy-Mixer bereikt u ook zonder kennis vooraf perfecte resultaten – deze video stelt u het werkblad "Mix" voor.

Easy-modus - Masteren

De finishing touch in de virtuele studio. De nieuwe Mastering Suite 4.0 haalt het beste uit uw nummers! Deze video legt uit hoe de Mastering Suite werkt.

Easy-modus - Export

Muziek moet gehoord worden! In Music Studio heeft u directe toegang tot alle gangbare portalen – upload uw werk naar Soundcloud, Facebook, YouTube en andere portalen en deel uw muziek met vrienden over de hele wereld.

3. Meer tutorials

De mixer

Met het mengpaneel heeft u uw muziekprojecten altijd in de hand. De equalizer-sectie biedt alle mogelijkheden om het maximale uit instrumenten, geluiden en stemmen te halen. Bovendien kunt u alle effecten via de mixer oproepen – zo mixt u uw songs als een professionele geluidstechnicus.

Altijd intuïtief toegang

De Spoor-editor – altijd toegang tot alle belangrijke functie in ene spoor! Van audio- en AUX-instellingen, plug-ins en mixerinstellingen tot commentaren en equalizer.

MIDI-composities

Ook voor MIDI heeft Music Studio nogal wat te bieden. Zo kunt u met een MIDI-apparaat (bv. keyboard of drum-pads) ingespeelde opnamen bewerken of met de muis eigen patronen maken. Kom meer te weten over het gebruik van de MIDI-functies!

Automatiseringen

Met automatiseringen geeft u uw opnamen de nodige dynamiek – deze video legt uit hoe u dat doet!

Perfect gestemde vocals

Zet stemmen in de juiste toonhoogte, of creëer met de intelligente Harmonizer een tot 4-stemmig koor, dat zich automatisch aanpast aan de gekozen toonsoort.

Gitaar- en basversterker

Met Vandal SE heeft u een virtuele gitaar- en basversterker van absolute wereldklasse! De Vandal SE virtualiseert elke buis, elke versterkertrap, tot aan de spoelen in de luidsprekers en bereikt zo een ongelofelijke, tot nog toe ongekende, realistische klank.

BeatBox 2 Plus

De drummachine BeatBox 2 Plus is het perfecte gereedschap voor grooves en beats op de pc. Naast een overtuigende soundengine, nog meer drumkits, ontelbare mogelijkheden voor klankvorming en hoogwaardige effecten, biedt de nieuwe BeatBox 2 Plus nóg meer: extra drumkits, volledige automatisering van alle parameters voor spannende geluidsverlopen en een geïntegreerde effectensectie!

MAGIX Music Studio 2

MAGIX Music Studio 2

Prijzen incl. BTW.

Multimedia Community

De wereldwijde community rondom multimedia & pc-kennis!

Meer informatie

Productaanbevelingen

Samplitude Music Studio 2014

Samplitude Music Studio 2014

MAGIX Music Maker 2014 Premium

MAGIX Music Maker 2014 Premium