ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX Academic Suite 3 krijgt de belangrijke onderscheiding "R.I.P." (« Reconnu d'intérêt pédagogique » : Officieel erkend voor educatieve doeleinden).

Het Franse Ministerie van Onderwijs verleent aan MAGIX de onderscheiding "Reconnu d’Intérêt Pédagogique" (Officieel erkend voor educatieve doeleinden).

Parijs, 07-04-2011: al jaren is MAGIX actief op het gebeid van onderwijs met scholingen en software-aanbiedingen voor scholieren en leerkrachten.
MAGIX is recent de belangrijke onderscheiding R.I.P. (" Reconnu d'intérêt pédagogique ": Officieel erkend voor educatieve doeleinden) verleend door het Franse Ministerie van Onderwijs, voor de kwaliteit van de software in de Academic Suite 3.
Deze suite bevat drie van de beste producten van de Berlijnse softwareproducent, waarmee de gebruikers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten op de drie belangrijkste multimediagebieden: video met MAGIX Video deluxe 17 Plus, muziek met MAGIX Music Maker 17 en fotografie met MAGIX Photo & Graphic Designer 6. De know-how van MAGIX op het gebied van pedagogische multimedia-dienstverlening wordt daarmee dus van officiële zijde erkend.
Het doel van deze onderscheiding is om leerkrachten te ondersteunen bij de keuze voor bepaald leermateriaal, in dit geval op het gebied van educatieve multimediaprogrammatuur.
Dit logo geeft aan dat de betreffende software een positieve bijdrage aan het onderwijs levert. Welke software en welke multimedia-projecten dit logo mogen voeren, wordt besproken door leerkrachten en experts en wordt dan door een multimedia-commissie besloten.
Alle softwareproducenten en uitgevers op het gebied van multimedia uit het Franse taalgebied en de rest van Europa komen voor deze onderscheiding in aanmerking. Na overleg en de daaropvolgende beslissing van de multimediacommissie mogen producten die aan specifieke pedagogische criteria voldoen, dit kwaliteitskenmerk voeren.

De nieuwe generatie videobewerkingssoftware!

Het succesvolste videomontageprogramma op de consumentenmarkt laat de gebruikers opnieuw versteld staan met de modernste technologie, waaronder als wereldprimeur videomontage in 3D. Video deluxe 17 Plus is het enige programma waarbij het maken van films in SD-, HD-, AVCHD- of 3D-kwaliteit zo intuïtief is. Meer dan 50 innovaties garanderen experts en beginners een eenvoudige start in de wereld van de videomontage. Iedereen kan wat leren met Video deluxe en zijn creativiteit de vrije loop laten! Maak eigen korte films of documentaires, publiceer ze op internet of brand ze op dvd of Blu-ray Disc.
 
Muziek maken wordt een echte belevenis!
Je hoeft geen professionele muzikant meer te zijn: Music Maker 17 biedt unieke geluidskwaliteit, uitgebreide gereedschappen, en een gebruiksvriendelijk interface om muziek mee te maken. Het programma biedt alle know-how van MAGIX op het gebied van geluidsbewerking, in het bijzonder dankzij de krachtige en beroemde Hybrid Audio Engine. Deze heeft een klankneutraliteit die overeenkomt met die van een echte geluidsstudio. Het heeft alles wat nodig is om direct met het maken van eigen muziekstukken te kunnen beginnen: de gebruiker hoeft alleen maar instrumenten en soundloops te selecteren en in de mixer in te voeren. Het is ook mogelijk om eigen instrumenten op te nemen of eigen loops te maken met een MIDI-keyboard.
 
Niets staat uw creativiteit nog in de weg!

Photo & Graphic Designer 6 biedt de modernste technologieën op het gebied van fotobewerking, en de makers van het programma hebben bijzonder veel moeite gedaan om de gereedschappen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te ontwerpen. Het intelligent zoomen bijvoorbeeld, maakt het mogelijk het formaat van de foto's vrij te veranderen zonder daarbij belangrijke objecten in het beeld te vervormen. Met Photo & Graphic Designer 6 is het ook mogelijk om ongewenste objecten uit het beeld te verwijderen, zonder een spoor achter te laten. En ook niet te vergeten is de perspectiefcorrectie, ideaal voor foto's van gebouwen. De mogelijkheden voor het maken van fotocomposities zijn eindeloos: beeld-in-beeldeffecten, panoramafoto's, kleurcorrectie, etc. Gebruik uw bewerkte foto's in grafische projecten, zonder een ander programma te moeten gebruiken, want alles is in de suite inbegrepen. Maak bijvoorbeeld een website zonder dat u HTML hoeft te kennen, of brochures, tijdschriften e.d. met het krachtige gereedschap.
 
De MAGIX Academic Suite 3 is in de detailhandel verkrijgbaar voor € 119,59 en als klassenlicentie (15 licenties voor scolieren en + 1 licentie voor de leraar) voor € 597,99.