ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

MAGIX VIDEO:CONTEST 2009

Met een eigen video naar Hollywood

Berlij, 15 oktober 2009 - een video maken is één ding. Daarmee een reis voor twee personen naar Hollywood winnen, is weer heel wat anders. En toch is dat wat MAGIX mogelijk maakt met de "Video:Contest", waaraan vanaf nu iedereen kan deelnemen.

Meedoen is simpel: de deelnemers hoeven slechts een zelfgedraaide en met MAGIX Video deluxe of MAGIX Video Pro X gemonteerde video te maken en aan het begin het MAGIX-logo in te voegen. Gratis testversies van MAGIX Video deluxe kunnen van de infosite van de wedstrijd worden gedownload. Aan de creativiteit van de regisseurs van de maximaal vijf minuten durende video's worden vrijwel geen grenzen gesteld.

De eerste prijs kan haast niet passender zijn: de winnaar van de wedstrijd vliegt samen met een tweede persoon voor twee weken naar de filmmetropool Hollywood en kan daar inspiratie opdoen voor nieuwe films.
Dankzij verdere sponsors als Intel, ASUS, Dolby en Reallusion, zijn er ook voor de lagere plaatsen mooie prijzen, zoals notebooks, Surround-Sound-luidsprekers en softwarepakketten.

Tot uiterlijk 31 januari 2010 kunnen de video's voor de wedstrijd naar Vimeo worden geüpload. Na het sluiten van de inzending kunnen de video's vanaf 1 februari door de Vimeo-gebruikers met een "like" worden beoordeeld. Wie het meeste "likes" verzamelt, wint en kan niet alleen de wereldberoemde "Walk of Fame", maar ook andere bezienswaardigheden als de Universal Studios bewonderen. De winnaars van de wedstrijd worden op 28 februari 2010 gehuldigd.

Meer informatie over de wedstrijd evenals gratis testversies van MAGIX Video deluxe bevinden zich op www.magix.com/videocontest