ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Samplitude Music Studio 2014

De nieuwe Samplitude Music Studio 2014 Nieuwe instrumenten, nieuwe effecten, nieuwe mogelijkheden

Berlijn, 21 augustus 2013 - Met Samplitude Music Studio 2014 presenteert MAGIX de nieuwste versie van zijn Digital Audio Workstation voor ambitieuze solo-artiesten, bands en projectstudio's.

Als geen ander programma in zijn prijsklasse biedt Samplitude Music Studio 2014 een doordachte, professionele en efficiënte worklflow op basis van de professionele Samplitude-technologie - vanaf het opnemen tot aan het uiteindelijke masteren. Beginners zullen naast de handige videotutorials vooral de intuitieve easy-modus weten te waarderen, waarmee ze op de hele weg naar een voltooid nummer door het programma worden begeleid. Daarbij is ook de directe doorgifte van projecten van MAGIX Music Maker aan Samplitude Music Studio en van Samplitude Music Studio aan Samplitude Pro X het vermelden waard. De gebruiker kan op die manier op elk moment upgraden en zo promoveren naar een hogere divisie qua geluidsbewerking, zonder daarbij bestaande projecten te verliezen.

Bij de vele nieuwe en vernieuwde functies heeft MAGIX zich weer speciaal geconcentreerd op de wensen van ambitieuze muzikanten en producers: voor het opnemen van grotere meersporenprojecten staan met de nieuwe meersporenrecorder 'MR-128' nu tot maximaal 128 sporen in 24-bit/96 kHz studiokwaliteit ter beschikking. Met 'Vocal Tune' heeft de gebruiker een uniek stuk gereedschap in handen om snel correcties te maken in de toonhoogte van zangopnamen en monofone solo-instrumenten. Met één klik kan de toonhoogte naar wens worden veranderd waardoor valse noten achteraf gecorrigeerd kunnen worden. Met Corvex, Ecox en Filtox, samengebracht in de 'Vintage Effects Suite +', heeft Samplitude Music Studio 2014 nu gelijk drie professionele effecten van Samplitude Pro X.

Naast de virtueel analoge high-end synthesizer DN-e1 heeft de nieuwe versie ook vier nieuwe Vita Solo Instruments: Electric Piano, Power Guitar*, Pop Brass en Vintage Organ. Alle Vita Instruments staan voor de beste geluidskwaliteit en zijn door professionele musici in beroemde studio's perfect opgenomen. Met de nieuwe 'Auto Mastering' geeft u uw eigen project de klankkarakteristiek van uw favoriete nummers. Daarvoor kan de gebruiker kiezen uit een van de kant-en-klare presets, of een mp3-bestand gebruiken als sjabloon. Na een korte analyse worden de instellingen op het eigen arrangement toegepast - optimaal ingesteld en verrassend precies naar het gekozen voorbeeld.

Voor grotere producties kunnen ook nog meer effecten worden geïntegreerd door middel van de belangrijkste interfaces: VST, ASIO, ReWire, DirectX, SMPTE, MTC, MC (Master en Slave). Ook kunnen MIDI-keyboards en hardware-controllers (incl. MIDI Learn) direct aangestuurd worden.

Samplitude Music Studio 2014 is vanaf nu direct online en vanaf 15 september in de detailhandel voor de prijs van € 99,99 verkrijgbaar.

Alle nieuwe functies in een overzicht!

  • DN-e1: de spectaculaire high-end synthesizer
  • Vocal Tune: eenvoudige toonhoogtecorrectie voor alle zangopnamen
  • Automastering: volledig automatische verfijning voor perfecte geluidsresultaten
  • Power Guitar*: krachtige en energieke gitaarriffs
  • Vintage Organ: de meest overweldigende orgelgeluiden aller tijden
  • Pop Brass: kristalheldere blazers voor iedere sessie
  • Electric Piano: elektronische toetsen met veel charme
  • MR-128: krachtige multitrack-recorder voor 128 tracks
  • Vintage Effects Suite+: extra studio-effecten vol inspiratie
  • Import/export van Broadcast WAV en FLAC

* Power Guitar als gratis download na installatie van het programma