ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Xara Designer Pro X9

De nieuwe versie van de designoplossing

Berlijn, 18 september 2013 - De nieuwe Xara Designer Pro X9 bevat een omvangrijke keuze aan innovatieve gereedschappen voor professionele fotobewerking, het maken van afbeeldingen, webdesign, illustraties en de lay-out van pagina's. Met behulp van talrijke ontwerpsjablonen voor ieder toepassingsgebied van de software bereiken ook nieuwe gebruikers snel hun doel. Het programma is ideaal voor professionele gebruikers zoals zelfstandigen, semi-professionals en kleine agentschappen, maar ook voor privé-gebruik.

Op het gebied van fotobewerking maken de nieuwigheden Magic Erase 3.0 en het reparatiepenseel het mogelijk foto's op een intelligente manier te retoucheren. Daarmee kunnen ongewenste elementen optimaal en volledig automatisch uit beelden worden verwijderd. Ook past Magic Erase 3.0 een intelligente beeldanalyse toe en vult gemarkeerde gebieden zelfstandig met passende pixels uit de omgeving of andere delen van de foto. Een andere highlight is de uitbreiding van populaire foto-effecten. Zo staan nu ook effecten zoals potloodtekening, Color Splash, HDR of Little Planet uit de succesvolle Android App Camera MX tot uw beschikking. Bovendien is het nu ook mogelijk om met weinige kliks de achtergrond te verwijderen. De gebruiker kan zo bijvoorbeeld de omgeving uitwisselen of personen heel nauwkeurig vrijstaand maken. Voor meer opties bij het webdesign werden de e-commerce-functies uitgebreid en de zoekmachine-optimalisatie verbeterd, zodat de eigen website sneller in zoekmachines wordt gevonden.

Als extra biedt MAGIX naast exclusieve ontwerpsjablonen ook het hosting-pakket M* met 2.000 MB webspace, een domein, vijf e-mailpostvakken en MAGIX Online Album Premium voor 12 maanden gratis**.

Highlights van de nieuwe versie

  • Talrijke ontwerpsjablonen
  • Reparatiepenseel voor intelligent retoucheren
  • Panoramamontage
  • Meer foto-effecten
  • Achtergronden verwijderen
  • Uitbreiding e-commerce-functies en zoekmachine-optimalisatie
  • Verbinding aan de lettertypebibliotheek van Google met 600 extra lettertypes
  • Geoptimaliseerd voor beeldschermen met een hoge resolutie
  • 64-bit support voor meer werkgeheugen en multicore-ondersteuning voor optimale prestaties
  • Extra's: exclusieve ontwerpsjablonen, hosting-pakket M* met 2.000 MB webspace, een domein inclusief vijf e-mailpostvakken en MAGIX Online Album Premium voor 12 maanden gratis**.

Xara Designer Pro X9 is voor 299,00 euro direct online en vanaf 18 september in de winkel te verkijgen.

*Dit aanbod van de MAGIX Online Wereld geldt voor het Online Album Premium, dat vanaf de registratie 12 maanden gratis te gebruiken is. Na afloop van het gratis gebruik kan de dienst verder gebruikt worden tegen de voorwaarden die op het moment van verlenging van de overeenkomst gelden (stand 6-5-2013: € 1,99 per maand).Het aanbod bevat een of meerdere domeinen (alle extensies behalve .tv). Bij het opzeggen van een contract met domeinen kunnen de in het contract inbegrepen domeinen onder de betreffende condities voor domeinen verder gebruikt worden.
**Dit aanbod ('hostingpakket M') van de MAGIX Online Wereld is na registratie 12 maanden gratis te gebruiken en kan na afloop van de gratis periode indien gewenst in overeenstemming met de geldende condities en voorwaarden verder worden gebruikt of worden omgezet naar het gratis, maar beperkte Hosting free - aanbod.