Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie

Alle functies van
Red uw video's! 7

Eenvoudig video's redden

Geschikt voor alle analoge videobronnen

Geschikt voor alle analoge videobronnen

Voor de zekerheid: of u nou oude VHS-, Video8- of Betamax-banden heeft, elke bandsoort wordt ondersteund.

Overzichtelijke gebruikersinterface

Dankzij extra grote knoppen kunt u nu eenvoudig door touch- en veegbewegingen het kleurenwiel gebruiken, video's inkorten en nog veel meer.

Handige assistenten

Automatische beeldoptimalisatie

Uw oude video's hebben hun beeldkwaliteit verloren? Met slechts een klik kunt u kleur en belichting van uw opnamen vliegensvlug optimaal instellen – volautomatisch, zonder andere instellingen te hoeven maken.

Aansluit- en introductieassistent

Een praktische assistent helpt u bij de eerste stappen. Van de aansluiting van de videorecorder tot aan de digitalisering van uw opnames wordt u begeleid door heldere beelden met grote symbolen.

Automatische videomontage-assistent

U wilt uw gedigitaliseerde video's het liefst automatisch laten monteren en van geluid voorzien? Gewoon met de videomontage-assistent een video uitkiezen, tekst en muziek toevoegen, en klaar is uw film.

Automatische videostabilisatie

De videostabilisatie in MAGIX Video easy* is het ideale gereedschap voor bewogen en onrustige opnames. Bewegingen kunt u zonder moeite vloeiend maken alsof ze er altijd al zo uitzagen.

Professionele sjablonen, overgangen en effecten

Artistieke video-effecten

Een groet uit Hollywood: voeg achteraf camerabewegingen, zooms, spiegelingen en andere indrukwekkende video-effecten toe. Gewoon het video-effect selecteren en naar de gewenste scène slepen. Klaar!

Schokvrije slow motion en snelheidsovergangen

Met MAGIX Video easy* vertraagt u uw videomateriaal indrukwekkender dan ooit: zelfs bij extreme vertraging blijft de weergave door de berekening van de tussenbeelden vloeiend.

Fascinerende overgangen

Maak indrukwekkende 3D-overgangen of laat het bloemen regenen tussen afzonderlijke opnames: MAGIX Video easy* biedt een grote hoeveelheid dynamische overgangen voor perfecte fades!

Intro- & outro-animaties

Tal van hoogwaardige sjablonen met uitstekende beeldkwaliteit en precisie in de details geven uw oude opnamen een professionele look en er is voor elke gelegenheid wel een geschikt exemplaar.

Menusjablonen voor dvd's en Blu-ray Discs

Ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, trouwerijen of aantrekkelijke vakantievideo's. Maak bijvoorbeeld een overzicht van de ontwikkelingen van de eerste jaren van uw kind en brand het als meerdere video's op een disk.

Geavanceerde audiobewerking

Snelle geluidsbewerking

Snelle geluidsbewerking

Verwijder moeiteloos ongewenste passages of kort muziek, camerageluid of eigen commentaar in tot de gewenste lengte. Met de nieuwe mixer kunt u zelfs slecht geluid met veel ruis optimaliseren.

Eigen audiocommentaar opnemen

Start de audio-opname met een klik en voeg passende beschrijvingen, interessante achtergrondinformatie, belangrijke aanwijzingen of grappige commentaren aan uw scènes toe.

Geavanceerde brandfunctie

Uitvoer naar dvd, Blu-ray Disc,  YouTube, Facebook en als bestand

Uitvoer naar dvd, Blu-ray Disc,  YouTube, Facebook en als bestand

Brand direct meerdere films plaatsbesparend op een dvd of Blu-ray Disc met gigantische opslagruimte.

Natuurlijk kunt u voor elke film ook eigen menutitels maken, inclusief hoofdstukoverzicht met praktische previewfoto's.

Met MAGIX Video easy* kunt u uw video's ook direct uit het programma naar YouTube en Facebook uploaden of als bestand op de computer opslaan en bewaren.

Tutorials en hulp

Heldere videotutorial

De eenvoudige videotutorial zorgt er in een paar stappen voor dat u klaar bent voor de digitalisering zonder daarbij gebruik te maken van gecompliceerde vakbegrippen.

De MAGIX Academy

Cursussen voor beginners en gevorderden. Ook bij u in de buurt.

Alle data en thema's steeds actueel op magix.info onder 'Cursussen en agenda'.

magix.info-community

De directe verbinding met de Multimedia Community magix.info maakt het mogelijk, snel en doelgericht oplossingen voor uw individuele problemen te vinden. Eenvoudig uw vragen direct vanuit het programma schrijven en online versturen.

* MAGIX Red uw video's!-editie