Know-howKnow-how

Alle tutorialvideo's van:
Audio Cleaning Lab

Introductievideo

In deze introductievideo geven wij u een overzicht over uw nieuwe programma. Wij tonen de programma-interface en leggen uit waarvoor de afzonderlijke gedeeltes zijn. Gedetailleerde verklaringen vindt u dan in andere video's.

Importeren

Alles begint met de import van audiomateriaal. Wij tonen u welke bronnen hiervoor ter beschikking staan en hoe u uw materiaal snel in uw project invoegt.

Bewerken

In deze video tonen wij u de belangrijkste bewerkingsmogelijkheden die in het programma ter beschikking staan.

Cleaning

Materiaal met ruis, geknisper of ander stoorgeluid kunt u in het cleaning-gedeelte opfrissen. De mogelijkheden daarvoor tonen we in deze korte video.

Mastering

Wanneer uw materiaal vrij is van stoorgeluiden, kunt u het geluid nog verder optimaliseren. Het Mastering-gedeelte biedt daarvoor een reeks van presets en special effects.

Tracks

Projecten die meerdere muziekstukken bevatten moeten in de regel als afzonderlijke bestanden worden geëxporteerd of op cd worden gebrand. Het gedeelte 'Tracks' biedt de belangrijkste functies voor het vastleggen en benoemen van afzonderlijke trackmarkers.

Exporteren

Wanneer het materiaal gereinigd en digitaal bewerkt is, moet het natuurlijk verder worden gebruikt. Het gedeelte 'Exporteren', dat wij u in deze video introduceren, biedt daarnaast verschillende mogelijkheden.

Aansluiten van geluidsbronnen

In dit video laten wij zien hoe u een audio-apparaat zoals uw stereo-installatie aan uw computer kunt aansluiten.