Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany
30 dagen geld-terug-garantie
MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Alle tutorialvideo's van:
Music Maker Live

Let op: Een aantal video's laat nog de programma-interface van een vorige versie zien, maar de getoonde toepassinen zijn in dat geval niet wezenlijk veranderd, al kunnen enkele details verder doorontwikkeld zijn.

Inleidende video

Welkom bij Music Maker 2016 Live! Deze video laat de eerste stappen in de wereld van de muziekproductie zien en maakt u vertrouwd met de basisfuncties van het programma.

MAGIX Audio Remote

Stuur virtuele instrumenten in Music Maker gewoon met de smartphone of tablet aan.

De gratis app MAGIX Audio Remote kunt u hier heel eenvoudig voor uw specifieke apparaat downloaden.

Muisgereedschap

Hier krijgt u een beknopt overzicht van de verschillende functies van de muisgereedschappen en hun toepassingsgebieden. U ziet hoe u met een paar keer klikken audio-objecten met behulp van de muisgereedschappen aan uw wensen aanpast.

Objectbewerking

Leer hoe u gemakkelijk en snel objecten individueel kunt bewerken en wijzigen. Hier laten wij een paar mogelijkheden zien om met een paar keer klikken losse objecten ideaal aan uw behoeften aan te passen.

Robota

Met de virtueel analoge 4-sporen-drumsynthesizer Robota kunt u in een paar stappen eigen beats en drumloops maken. De automatiseerbare regelaars en de mogelijkheid om eigen samples te integreren helpt daar nog bij.

Surround-geluid

Een korte inleiding in de Surroundbewerking met de MAGIX Music Maker. Kom meer te weten over het verplaatsen van objecten in de ruimte.

Objectmicroscoop

De objectmicroscoop maakt het mogelijk objecten tot in het kleinste detail te bewerken en ook minimale fragmenten individueel aan te passen.

Loop Designer

De Loop Designer biedt de mogelijkheid eenvoudig en intuïtief drum- en basloopjes te maken. Kom meer te weten over de besturing en de verschillende functies van deze plug-ins.

Beatbox 2

Een ander alternatief voor het maken van eigen beats en drumloops is de Beatbox 2. Met slechts een paar keer klikken kunt u uit vele variaties kiezen en uw eigen geluid ontwikkelen.

Revolta 2

De Synthesizer Revolta 2 biedt u vele mogelijkheden voor het werken met geluid. Ontdek hoe u eenvoudig eigen melodieën en basgeluiden maakt.

Vita Solo Instruments

De Vita Solo Instruments zijn virtuele software-instrumenten die op een instrumentensoort gespecialiseerd zijn. Kom te weten hoe u de instrumenten laadt, aanpast aan uw wensen en hoe u eigen melodieën inspeelt.