Activering van MAGIX-producten van voor 2014

Voor de activering van uw programma heeft u het serienummer nodig en optioneel het e-mailadres van uw MAGIX login. Let er op dat voor de activering van alle MAGIX programma's vanaf 2014 een internetverbinding vereist is.

Zo werkt de activering:

1. Na de start van het geïnstalleerde programma komt automatisch de mededeling dat u uw serienummer moet invoeren.
  2. Voer uw serienummer zonder verbindingsstrepen in het vrije invoerveld in.
  3. Het groene vinkje naast het veld met het serienummer wil zeggen dat het serienummer geldig is.
  4. U kunt nu het programma starten. Wij raden u aan eerst het product te registreren door het e-mailadres van uw MAGIX login in het vereiste veld in te voeren. Mocht u nog geen MAGIX login hebben, dan kunt u zich hier snel en eenvoudig registreren.

Activering downloadversie

Het serienummer is u na aankoop per e-mail toegestuurd.

Activering boxversie

Het serienummer vindt u op de achterkant van de verpakking.

Bij wijzigingen in de hardware kan de activering ongeldig worden. Gebruik in zulke gevallen a.u.b. weer uw serienummer en klik in de activeringsdialoog op 'opnieuw activeren'.

Mochten er problemen optreden, wendt u dan a.u.b. tot de MAGIX support onder vermelding van uw serienummer en uw bestelnummer: support2.magix.com (MAGIX login is vereist).