Uw laatst bekeken producten

Nog geen producten bekeken
Multimediasoftware direct van de fabrikant
Uitzonderlijke kwaliteit - Made in Germany

Alle functies van
Video deluxe Premium

Premium-extra's

NIEUW! Vasco da Gama 9 Essential

Video deluxe Premium bevat voor het eerst de meest succesvolle reisroutesoftware aller tijden: Vasco da Gama 9 Essential.

Met de omvangrijke database met ca. 80.000 realistisch geanimeerde steden en dorpen kunt u de reisroute compleet maken. Kies uit meer dan 300 sjablonen in de 3D-objectbibliotheek. Vervolgens presenteert u uw reisroute gedetailleerd en in resoluties tot 4K.

NIEUW! NewBlue Titler Pro Express1

Met Titler Pro Express maakt u duidelijke 2D- en 3D-titels met resoluties tot 4K. Start direct met meer dan 60 geïntegreerde sjablonen of creëer vanaf begin af aan uw eigen titels met de omvangrijke Titel Designer. De drag & drop-animaties brengen beweging in uw titels en banners.

1Engelstalige programmaversie

Bediening & gereedschappen

Gebruikersinterface

De interface van MAGIX Video deluxe Premium is perfect te bedienen en uitstekend te lezen.

Ideaal voor grote beeldschermen of kleine monitors: alle bedieningselementen van de interface kunt u verschuiven, van grootte aanpassen of indien gewenst compleet verwijderen. Maak vensters met veel inhoud zo groot, dat u alles in een blik kunt overzien.

NIEUW! Uitgebreide 360°-editing

De 360°-support bevat naast de import ook uitgebreide bewerkingsmogelijkheden 360 gradenmateriaal. Nadat u elke hoek perfect in beeld hebt gebracht, kunt u uw 360 gradenvideo comfortabel exporteren. Upload uw video direct vanuit het programma naar YouTube.

NIEUW! Beeld op elkaar afstemmen

Met het op elkaar afstemmen past u de kleuren en grijstrappen van verschillende opnames automatisch aan. Op deze wijze creëert u een uniforme kleuromgeving en op elkaar afgestemde lichtverhoudingen zonder hier bij het filmen op te moeten letten.

Importassistent

De importassistent helpt u, uw videomateriaal van geheugenkaarten, digicams etc. direct in de tijdlijn te importeren.

Voor de import kunt u een preview van uw clips bekijken, deze sorteren of een voorselectie maken.

Multimedia-sporen

U kunt complexe projecten naar wens arrangeren op 99 vrij te gebruiken sporen.

Praktisch: wanneer uw video en geluid uit een bron komen, worden deze ruimtebesparend op een spoor samengevoegd.

Universele tijdlijn

Het maakt niet uit waar uw video's vandaan komen. Bewerk uw opnames van camcorders, DSLR's of smartphones tegelijkertijd in het zelfde project.

Niet eerst omzetten in een uniform formaat en dus tijd besparen.

Selectie van de montagemodus

De eenvoudige gebruikersinterface van de storyboard-modus bevat enkel de belangrijkste elementen. Op elk gewenst moment kunt u omschakelen naar de gedetailleerde tijdlijnweergave voor gevorderden.

Fisheye-correctie

Corrigeer achteraf alle optische vervormingen van uw video's en foto's – met veel vooraf ingestelde presets. Daarbij maakt het niet uit of uw opnames van een actioncam, digitale camera of videocamera afkomstig zijn.

Multicam-editing voor 4 camera's

Met de multicam-functie kunt u maximaal 4 camera-instellingen tegelijkertijd bewerken en monteren. De afzonderlijke opnamen worden automatisch gesynchroniseerd aan de hand van het audiospoor.

Praktische vastklikmarkers

Met de nieuwe vastklikmarkers kunt u nu ook bijzondere plekken direct in de video-objecten markeren. Gebruik deze direct via een shortcut op het toetsenbord of via de nieuwe knop met de muis.

Filmassistent

Volledig automatisch fantastische films en slideshows laten maken.

Kies uw favorieten uit een groot aantal stijlen en thema's zoals vakantie, feest of Kerstmis.

Video bekijken

Proxy-videomontage

Video deluxe Premium maakt automatisch of handmatig eenvoudig te bewerken versies van uw originele videobestanden aan.

Dit maakt een bewerking zonder schokken mogelijk, ook op zwakkere computers.

Intelligente muismodus

Verschuift met de intelligente muismodus het totale arrangement naar een video-object op de tijdlijn – met slechts een muisklik.

De intelligente muismodus herkent automatisch alle objecten die te verschillend zijn, ofwel op één ofwel op alle sporen.

Draadloze projectoverdracht

Met de gratis videomontage-app Movie Edit Touch heeft u altijd een mobiele videostudio bij de hand.

Video deluxe Premium biedt u de mogelijkheid uw videoprojecten uit de app draadloos naar het programma te kopiëren – met alle inbegrepen bestanden.

Gereedschapsbalk

De gereedschapsbalk van MAGIX Video deluxe Premium maakt het u mogelijk alle belangrijke stappen van de videobewerking nog sneller uit te voeren.

Hier vindt u veel praktische functies zoals de afzonderlijke muismodi, die u met slechts een keer klikken kunt selecteren.

Verbeterde objectbewerking

Filmobjecten knippen, plakken of verschuiven – dat is nu allemaal nog eenvoudiger. Elke wijziging van de filmobjecten wordt nu volledig automatisch voor alle muismodi doorgevoerd.

Zoomfunctie in de videomonitor

U kunt objecten buiten het zichtbare beeld bewerken. Gewoon het videobeeld verkleinen en de objecten direct op het grote witte doek selecteren.

Snelletoegangsfunctie

Videoclips kunnen direct in de Mediapool, de centrale verzamellocatie voor uw media als preview worden afgespeeld, bijgeknipt of direct in de tijdlijn van uw videoproject worden geïmporteerd.

Beeldscherminhoud opnemen
Beeldscherminhoud opnemen

Met de beeldschermopname in Video deluxe Premium kunt u snel en eenvoudig eigen tutorials en screencasts maken.

Bij screencapture kan alles op het beeldscherm opgenomen worden – zowel het hele scherm als afzonderlijke gedeelten. Zo kunt u bijvoorbeeld de bediening van een programma snel en eenvoudig beschrijven.

Prestatie & formaten

OpenFX-ondersteuning
NIEUW! OpenFX-ondersteuning

Door de OpenFX-interface kunnen in Video deluxe plug-ins volgens OpenFX-standaard worden geïntegreerd. Deze kunnen direct vanuit de Mediapool worden gebruikt en vormen zo de perfecte aanvulling op de al beschikbare grote hoeveelheid effecten.

Volledige ondersteuning van actioncams

Maak uw actioncamopnames minimaal net zo spannend als het resultaat zelf: de uitgebreide uitrusting van Video deluxe Premium helpt u bij het in beeld brengen van perfecte shots.

Maak met compleet bewerkbare sjablonen professionele films, voeg meeslepende effecten toe zoals jumpcuts en deel het resultaat in een hoge resolutie.

Hardwareversnelde decoding (H.264)

Beleef een snellere import en een soepele playback van video-effecten en videomateriaal in hoge resolutie in de tijdlijnweergave. De ontlasting van de hoofdprocessor waarborgt een nog betere workflow in de bewerking.

64-bit-ondersteuning

De echte 64-bit-ondersteuning van MAGIX Video deluxe Premium zorgt voor een maximaal gebruik van het werkgeheugen en de meerkernprocessoren. Hierdoor is onder meer een extreem snelle videodecodering mogelijk.

Videoformaten & –bronnen

MAGIX Video deluxe Premium ondersteunt alle gebruikelijke videoformaten en -bronnen.

Importeer uw video's van camcorders, tv-kaarten, webcams, digitale camera's met videofunctie, dvd- en harddiscrecorders etc.

4K Ultra HD-ondersteunig

Met MAGIX Video deluxe Premium geniet u van een weergave die nog gedetailleerder is als Full HD.

Van sportopnames van uw actioncam of video's van de laatste vakantie – duik in de wereld van 4K Ultra HD.

XAVC S-videobestanden bewerken

Het nieuwe XAVC S-videoformaat wordt bij vele huidige cameramodellen gebruikt en ondersteunt opnames met resoluties van 4096 x 2304 pixels.

Importeren zonder omzetten: eenvoudig in het project laden en direct met de bewerking beginnen.

Computerprestatie bepalen

Om de beste standaard instellingen voor videobewerking op uw computer te kunnen gebruiken, levert MAGIX Video deluxe Premium tijdens het opstarten automatisch de beste instellingen voor uw systeem.

Effect- & menuvormgeving

Beeldstabilisatie met Mercalli V2
Beeldstabilisatie met Mercalli V2

Werk met beeldstabilisatie van topklasse – met Mercalli V2 van proDAD redt u schijnbaar onbruikbare scènes en zet u bewogen opnames naderhand om in exact gestabiliseerd, hoogwaardige video's.

Dit maakt het voor u mogelijk zich bij het filmen volledig op het moment te concentreren.

Moderne titelsjablonen
Moderne titelsjablonen

Meer dan 250 titelsjablonen overtuigen niet alleen met een bijzonder design maar ook met een slimme structuur.

Alle sjablonen zijn gesorteerd op Use Cases en in verschillende mappen te vinden. Ontdek intro's en aftitelingen, ondertitelingen en balken of gebruik bij elkaar passende sets voor een samenhangend design.

Verbeterde functie: het volgen van een object

De wezenlijke verbetering van de functie 'Object vastmaken' is een van de optimalisatiemaatregelen voor het nog beter volgen van objecten.

U kunt deze onder meer gebruiken voor het onherkenbaar maken van gezichten en autokentekens.

Videomontage op muziek
Videomontage op muziek

Met op de maat gebaseerde montage brengt u uw foto's en muziek van uw video's in perfecte harmonie.

U beslist of u handmatig aan de montage werkt of de automatische montagefunctie voor snelle resultaten wilt gebruiken.

Effectovergangen
Effectovergangen

Bij de nieuwe effectovergangen in Video deluxe Premium wordt een volledig nieuwe technologie voor vervaging gebruikt.

U kunt overgangsjablonen individueel configureren of met de Blur-functie eigen overgangen maken.

Effecten, overgangen & sjablonen

Video deluxe Premium biedt een exclusieve selectie video- en geluidseffecten, overgangen, aanpasbare sjablonen voor schijfmenu’s voor dvd- en Blu-ray-disks, filmsjablonen, deco-elementen en nog veel meer.

Chroma-key-effecten

Green- of bluescreen – plaats objecten of personen voor een eenkleurige achtergrond en vervang deze door foto's of video's.

De anti-spill-functie zorgt voor haarscherpe contouren.

High Dynamic Range-effecten

High Dynamic Range-effecten (HDR) voor de weergave van grote, gedetailleerde helderheidsverschillen in foto's en video's.

Zo haalt u het beste uit uw slecht belichte opnamen.

Effectcontrole

Met een druk op de knop kunt u de afzonderlijke filmobjecten over de gehele tijdlijn uitzoomen.

Zo kunt u alle effecten nauwkeurig beeld voor beeld in detail aanpassen.

Effecten op delen van het beeld toepassen

Met behulp van maskers kunt u afzonderlijke beeldgedeeltes selecteren waarop effecten kunnen worden toegepast.

Zo kan onscherpte nauwkeurig worden gedoseerd en kunnen vignettering of vervreemdingen zeer eenvoudig worden toegepast.

Overgangen met geluid

Met de effectovergangen in Video deluxe Premium verfraait u de montage.

Alle overgangen zijn al van de juiste geluidseffecten voorzien, inclusief 'Filmburn' en nog veel meer.

Dynamische slow-motion

Maak indrukwekkende slow-motion opnamen met vloeiende snelheidsovergangen.

Zelfs bij extreme vertraging blijft de weergave door de berekening van tussenbeelden vloeiend.

Primaire kleurcorrectie

Met de primaire kleurcorrectie kunt u het hele videobeeld veranderen.

Bepaal achteraf de witbalans, verander de verzadiging van het beeld of gebruik het handige kleurwiel om de kleur in de video snel aan te passen.

Secundaire kleurcorrectie

U kunt afzonderlijke kleuren wijzigen om bijvoorbeeld de kleur van de huid aan te passen of maak het beeld op één kleur na zwart-wit om een zogenaamd color-pass-effect te krijgen bekend van bioscoopproducties als Sin City.

Stereo3D-bewerking
Stereo3D-bewerking

Stereoscopische opnamen kunnen direct vanuit de 3D-camcorder worden geïmporteerd en in de tijdlijn worden bewerkt.

Maar ook zonder 3D-camcorders kunt u met de Premiumversie indrukwekkende 3D-opnamen maken.

Animatie van reisroutes

Met de reisrouteanimatie van MAGIX toont u langs welke route u bent gereisd.

Selecteer voor de animatie het gewenste voertuig, plaats tussenstops en maak de weergave van de route helemaal zoals u wilt.

Menusjablonen

Video deluxe Premium heeft een flinke selectie geanimeerde menusjablonen voor dvd en Blu-ray Disc.

Kies eenvoudig een van de complete sjablonen of verras uw toeschouwers met zelfgemaakte menu's.

Titeleditor

Met de praktische titeleditor kunt u tekst direct in het previewvenster invoeren en met een muisklik verschuiven.

Daarnaast kunt u voor afzonderlijke letters, woorden of regels een eigen kleur, lettertype of grootte kiezen.

Geluidsbewerking

Geluidsbewerking

MAGIX Video deluxe Premium biedt een exclusieve selectie aan hoogwaardige gereedschappen voor geluidsbewerking, mix en klankrestauratie.

Van de praktische soundtrackmaker voor het automatisch maken van soundtracks, een realtime audiomixer met studiogevoel of de uitgebreide effectsuite – alle wensen worden vervuld.

Met de VST-plug-in-interface kunt u ook externe effecten integreren.

Music Editor 3.0

Optimaliseer oud en defect audiomateriaal. Reduceer stoorgeluiden en volumeschommelingen en verwijder gekraak, brom en geruis.

5.1 Surround-geluid

Beleef nieuwe klankdimensies: meng uw geluidssporen perfect voor uw 5.1-geluidsinstallatie en geniet ook thuis van volledig surround-geluid, net als in de bioscoop.

Automatische volume-aanpassing

Heeft de achtergrondmuziek in uw video niet steeds hetzelfde volume? Video deluxe Premium past automatisch het volume van uw nummers aan en brengt ze op hetzelfde niveau.

Media-uitvoer

Op Vimeo delen
Op Vimeo delen

Vimeo onderscheidt zich door zijn eersteklas inhoud, hoge kwaliteitseisen en reclamevrije weergave. Daardoor is het zeker dat uw video volledig in het middelpunt staat en in volle glans wordt weergegeven.

Exportassistent

De overzichtelijke exportassistent geeft een overzicht van de populairste exportmogelijkheden.

Kies het gewenste exportformaat en volg de aanwijzingen of kies zelf andere instellingen.

Naar mobiele apparaten uitvoeren

Kopieer uw films direct naar smartphones, tablets, mediaplayers en andere mobiele apparaten.

Hiervoor beschikt u in Video deluxe Premium over een ruime keuze aan apparaatpresets.

Films op disk branden

Brand uw voltooide films met geanimeerde menu's in professionele kwaliteit op dvd, AVCHD- of Blu-ray Disc.

Selecteer uit een van de vele professioneel vormgegeven menusjablonen.

Video's direct naar Facebook uploaden

U kunt uw video's direct naar Facebook uploaden en met uw vrienden delen.

Zo bespaart u zich de omweg via andere videoportalen en bent u sneller online met uw films.

Naar YouTube uploaden

Presenteer uw video's online bij YouTube.

Upload uw video's direct vanuit het programma naar het videoportaal en laat de hele wereld meegenieten.

Directe uitvoer naar SD-kaart

Nog nooit stonden uw voltooide video’s zó snel en comfortabel op het tv-scherm: exporteer uw films met behulp van de uitvoerassistent direct naar SD-kaart.

Hulp

magix.info Community
magix.info Community

De directe verbinding met de Multimedia Community magix.info maakt het mogelijk, snel en doelgericht oplossingen voor uw individuele problemen te vinden.

Eenvoudig uw vragen direct vanuit het programma schrijven en online versturen.