MAGIX Video Pro X
MAGIX Video Pro X
MAGIX Video Pro X

MAGIX Video Pro X Perfect beeld en geluid

MAGIX Video Pro X Perfect beeld en geluid

MAGIX Video Pro X Perfect beeld en geluid

399,00
Prijzen incl. BTW.,  Download zonder verzendkosten
 • NIEUW! Flexibele spoorhandling
 • NIEUW! Lookup-tabellen (LUT's)
 • NIEUW! Professionele effecten
 • NIEUW! 6K-ondersteuning
 • 4-puntsvideomontage
Prijzen vanaf 149,00 i.p.v. 1.010,98 €

Als eigenaar van een volledige versie krijgt u de nieuwste versie voor een gereduceerde prijs. Houd uw inloggegevens of het serienummer van uw vorige versie bij de hand.

Prijzen incl. BTW.,  Geen verzendkosten
 • NIEUW! Flexibele spoorhandling
 • NIEUW! Lookup-tabellen (LUT's)
 • NIEUW! Professionele effecten
 • NIEUW! 6K-ondersteuning
 • 4-puntsvideomontage
Geldig tot 30. november 2017
 • € 250 upgrade-korting
 • Alleen nu erbij: proDAD Mercalli V4 (t.w.v.: € 299)
 • Alleen nu erbij: NewBlue Video Essentials 3 + 4 (t.w.v.: € 258)
 • Alleen nu erbij: Music Maker Movie Score Edition (t.w.v.: € 29,99)
 • Alleen nu erbij: Movie Score Song Collection Vol. 1 (t.w.v.: € 24,99)

Professioneel. Bekroond. Performant.
Het perfecte videomontageprogramma.

MAGIX Video Pro X is de perfecte videomontagesoftware voor intuïtieve, krachtige videoproducties. Speciaal ontworpen voor de hoge eisen van professionele en ambitieuze gebruikers, biedt Video Pro X een ongeëvenaarde reeks van krachtige tools op het gebied van video-editing, kleurcorrectie, audio-processing, effect-design en authoring.

Video bekijken

Videobewerking

Dankzij de overzichtelijke werkbalk, handige snelkoppelingen en de drie/vierpuntsmontage, bewerkt u videoclips op het frame nauwkeurig in de tijdlijn - zelfs gelijktijdig met verschillende formaten en resoluties. Stuur effecten aan in het tijdelijk verloop en creëer bewegende animatie, zooms of andere artistieke effecten met de keyframe-editor.

Voor de verwerking van beelden van meerdere camera's biedt Video Pro X krachtige functies en tools, zoals professionele multicam-bewerking. Snel en gemakkelijk met proxy-ondersteuning en een voorbeeld rendering.

Video bekijken

Keyframe-aansturing

Tijd profielen van effecten in de video-editing software kan eenvoudig worden gecontroleerd in de Media Pool met keyframes. Maak dus als individuele creatieve effecten oververzadiging en kleurinstellingen.

Nested sequence (filmobjecten)

Met behulp van de geneste sequenties in Video Pro X add klaar geproduceerde sequenties als een object in uw film. Zo vaak u maar wilt. Bewerken nadat alles met effecten en animaties.

360°-bewerking.

Uw uitgebreide 360-gradenvideo's bewerkt u intuïtief met Video Pro X. Geniet van de perfecte panoramisch uitzicht dankzij de geïntegreerde stiksels functie voor alle standaard 360 graden camera's.

Color Grading

De geïntegreerde 16-bit Deep Color verwerking van dit videomontageprogramma biedt veel speelruimte en meer details in kleurcorrecties gedurende de totale Color Grading-workflow - inclusief 4:4 4 kleurensampling en real handling kleurbereik voor broadcastkwaliteit

Verander de kleuren gemakkelijk via one-way- en secundaire kleurcorrectie, of maak gebruik van de geavanceerde verlichtingsfunctie met gedetailleerde kleur- en grijstrapcorrectie via gradatiecurven. Gebruik Lookup-tabellen (LUT) van uw camera, blader door sjablonen of op sla uw eigen effectcombinaties als nieuwe LUT op.

Video bekijken

Resultaten die kunnen worden verstuurd

Om een lossless kleurweergave van uw projecten te garanderen, biedt het videobewerkingsprogramma Video Pro X precisie-meetinstrumenten, zoals Vectorscoop, Golfvormmonitor, Histogram en RGB-Parade.. Real handling kleurbereik en 16-bit Deep Color-ondersteuning staan garant voor een ware kleurverwerking van het productieproces van begin tot eind.

Professioneel hanteren look-uptabel

Dankzij het hanteren van de nieuwe lookup-tabel (LUT) in Video Pro X, creëert u filmische camera-effecten en unieke looks voor uw fantastische filmprojecten. Download camera-LUT's, kies uit een groot aantal sjablonen de gewenste look of maak uw eigen sjabloon en bewaar deze ook voor volgende projecten.

Media & authoring

Video Pro X ondersteunt een grote veelzijdigheid van formaten en camera's uit het professionele en het consumentbereik. Met de geïntegreerde tagging- & logging-functie van metagegevens behoudt u te allen tijde het overzicht over uw media en takes.

De geïntegreerde ondersteuning van het alfa-kanaal van AVI-bestanden laat bovendien import, uitwisseling en verdere bewerking 3D-programma's en compositing-programma's toe. Gebruik ten slotte de tal van mogelijkheden van het Disc-Authoring voor dvd-, AVCHD- en Blu-ray Discs met menu.

Video bekijken

Ondersteuning van professionele formaten / camera's

Video Pro X ondersteunt alle standaard videoformaten zoals AVCHD (progressive), NXCAM, ProRes, XAVC S, XDCAM of HEVC/H.265, optioneel ook professionele formaten zoals AVC-Intra en DVCPRO. Met de open tijdlijn in dit videomontageprogramma kunt u verschillende formaten eenvoudig importeren en bewerken - helemaal zonder tijdrovende convertering vooraf.

Disc-authoring voor dvd, AVCHD- en Blu-ray-Disc

Maak dvd's en Blu-ray Discs - met professionele authoring-functies. Gebruik een verscheidenheid van geanimeerde sjablonen voor menu's of maak indien gewenst individueel uw eigen sjabloon. Archiveer uw eigen sjablonen voor de volgende projecten of gebruik deze voor de verdere bewerking in andere programmas zoals Xara Designer Pro X.

Audioverwerking

Professionele geluidsbwerking in de postproductie: Video Pro X bevat nauwkeurige gereedschappen voor audiorestauratie, geluid mixen, tv-conforme volume-aanpassingen volgens EBU R128 normen en uitgebreide plug-ins voor de mastering. Dankzij ondersteuning van de VST-standaard is Video Pro X op elk gewenst moment met plug-ins voor de audioproductie uit te breiden.

Video bekijken

Geïntegreerde Audio Cleaning

In hoge snelheid uw video-opnames restaureren, bewerken en optimaliseren. Diverse automatiseringen en hoogwaardige tools voor audio cleaning zorgen voor een kristalhelder geluid en opgeruimde frequenties.

Realtime-audiomixer

Stem geluidseffecten, dialogen en de filmmuziek met de geïntegreerde mixer in Video Pro X in elk detail op elkaar af. De high-end geluidseffecten past u via het geïntegreerde effecttrack op kanaalniveau toe.

Geluidsbewerking in broadcastkwaliteit

Na het mengen rondt u het geluid van de video via het masterkanaal met de Mastering Suite - met inbegrip van 5.1 Surround Sound. Audiosporen exporteert u afzonderlijk geëxporteerd op de harde schijf of u gebruikt de interface (EDL) voor het doorgeven naar DAW's of externe audio-editors.

Effect Design

Omvangrijke mogelijkheden voor creatieve vormgeving zoals HDR-, Blur- en Chroma-Key-effecten zijn perfect geschikt voor cineastische esthetiek van uw films. Met behulp van maskers past u effecten alleen op afzonderlijke gebieden van het beeld of met het professionele volgen van objecten hecht u media zelf aan zich bewegende elementen.

Maak uw eigen titels en tekstinvoer of gebruik een van de vele titelsjablonen. Met fantastische intro-, outro- en reisroute-animaties plaatst u extra hoogtepunten in uw producties.

Video bekijken

Creatieve video-effecten

Video Pro X biedt een aantal GPU-geoptimaliseerde video-effecten om creatief uw producties te bewerken. Verhoog bijvoorbeeld contrasten en details met behulp van de HDR-effecten of verwissel achtergronden via nauwkeurige chromakeying. Met het beeld op elkaar afstemmen kunnen verschillende opnames eenvoudig op elkaar worden afgestemd of een cineastische look van uw film worden gecreëerd. De fisheye-correctie corrigeert vallende lijnen die bij groothoek- en actioncamopnames kunnen ontstaan.

Professioneel object volgen

Met de videomontagesoftware Video Pro X kunt u professioneel objecten volgen in uw video-opnames. Hecht bijvoorbeeld titels of elementen aan een bewegende persoon of een element in de film. Voor het bescherming van de persoonlijke rechten kunt u objecten zoald gezichten of kentemens door verpixelen onherkenbaar maken.

Online-instructievideo's

De gratis instructievideo's van MAGIX geven u een eerste inzicht in de diverse MAGIX-programma's.

Snel en gemakkelijk leert u op die manier de belangrijkste functies voor het realiseren van uw eigen projecten.

MAGIX Video Pro X
399,00
In het winkelmandje
Upgrade

Hier kunt u als eigenaar van de vorige versie voor een gereduceerde prijs naar de meest actuele versie upgraden of uw updateservice verlengen. Hou daarvoor uw inloggegevens voor uw account klaar. [url=http://rdir.magix.net/?page=P1GQDMPV31Q3]Meer info over de updateservice[/url]

MAGIX Video Pro X