ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Video-software

Onder video-software worden computerprogramma's verstaan waarmee opnamen van videocamera's, digicams, webcams, smartphones of andere bronnen op de pc of ook op een notebook kunnen worden bewerkt. Het werken met video-software kan daarbij alle denkbare stappen omvatten - van het inlezen van de opnamen, het monteren, het optimaliseren en bewerken van het geluid, tot aan de uitvoer als bestand, gebrand op dvd of Blu-ray Disc of op internet op YouTube®, Facebook® etc. Om de zelfgemaakte films de look van een professionele speelfilm te geven, gebruikt men een goede video-software met vele extra effecten en overgangen zoals een teksteditor, waarmee titels en teksten aan de video kunnen worden toegevoegd en bewerkt.

MAGIX Video Pro X6
399,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Video Pro X6

MAGIX Video Pro X6 is een oplossing voor videomontage, die speciaal is toegesneden op de hoge eisen van ambitieuze hobbyisten en professionele gebruikers.

De meermalen bekroonde editing-software biedt een ongeëvenaard spectrum aan krachtige gereedschappen voor gedetailleerde video- en geluidsbewerking en zorgt dankzij geoptimaliseerde lay-out en verbeterde perfomance voor een efficiënte workflow. De innovatieve functies en onze jarenlange ervaring in software-ontwikkeling garanderen professionele resultaten met perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014
49,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014

MAGIX Video Sound Cleaning Lab 2014 biedt videofilmers die hoge eisen stellen verschillende opties om het geluid van uw video's met behulp van Cleaning en Mastering Agents eenvoudig te optimaliseren. Storende passages kunt u eenvoudig isoleren en ook zonder kennis vooraf compleet verwijderen. Extra geluidseffecten of complete audiocommentaren geven uw mooiste momenten perfect weer.

MAGIX Video deluxe 2014 Premium
129,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Video deluxe 2014 Premium

MAGIX Video deluxe 2014 Premium overtuigt met alle voordelen van de Plus-versie en een uniek pakket uit exclusieve extra programma's ter waarde van € 450. Of het nu gaat om een veeleisende kleurcorrectie met gedetailleerde Color-Grading, of individueel aanpasbare titelanimaties met een uitstekende kwaliteit en detail – niets staat uw creativiteit in de weg.

MAGIX Video deluxe 2014 Plus
99,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Video deluxe 2014 Plus

MAGIX Video deluxe 2014 Plus biedt u unieke functies, de nieuwste technologieën en intuïtive gereedschappen voor een videobewerking tot in het detail. Maak uw eigen videoprojecten geheel naar eigen inzicht. Frame-nauwkeurige videomontage op max. 99 sporen en volledige 4K-ondersteuning zorgen voor een revolutionaire manier van werken met de hoogste kwaliteit, zoals u nog nooit beleefd hebt.

MAGIX Video deluxe 2014
69,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Video deluxe 2014

MAGIX Video deluxe 2014 maakt de start in de wereld van de videobewerking gemakkelijker dan ooit. Met de praktische Storyboard-modus en de automatische optimaliseringen voor beeld en geluid maakt u, ook zonder kennis vooraf, in minder dan geen tijd indrukwekkende films. Met een beetje meer ervaring schakelt u gewoon over naar de Tijdlijnmodus en bewerkt u uw video's als een professional.

MAGIX Red uw video's! (Windows)
59,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Red uw video's! (Windows)

Met het originele videoreddingspakket van MAGIX slaat u uw favoriete opnames van oude VHS-banden op uw computer op, of brandt ze naar dvd en Blu-ray Disc – geen kennis vooraf vereist, in slechts een paar stappen!

Analoog erin – digitaal eruit

Verbind uw video-apparaat met de meegeleverde USB-video-omzetter en start voor het digitaliseren de inbegrepen MAGIX Video easy. Dat is alles, u heeft geen extra hardware nodig! Het reddingspakket is niet alleen voor VHS geschikt, maar voor elke andere bandsoort.

MAGIX Video easy HD (versie 5)
49,99 €
Prijzen incl. BTW.
2,99 € verzendkosten

MAGIX Video easy HD (versie 5)

MAGIX Video easy HD is het ideale instapprogramma voor het hele gezin. Dankzij de intuïtieve programma-interface met extra grote knoppen, vele hulpfuncties en praktische assistenten maakt u van uw opnamen ook zonder kennis vooraf heel eenvoudig fantastische video's.

Video-software voor videobewerking

Voor beginners op het gebied van videobewerking is er het zeer gemakkelijk te bedienen Video easy. Het video-software voor videobewerking ondersteunt alle gangbare camcorders en valt op door de handige assistenten en een opgeruimde, overzichtelijke gebruikersinterface. Wie oude VHS-cassettes en video's wil digitaliseren en ze met menu op dvd of Blu-ray Disc wil branden, heeft aan Red uw Video's! een uitstekend programma. In dat pakket bevindt zich een USB Video Grabber en een bijbehorende SCART-kabel naast een aangepaste versie van Video easy.

Wie meer sporen, effecten, overgangen, sjablonen en mogelijkheden voor videobewerking zoekt kan met de video-software Video deluxe uit de voeten. Dit programma voor videobewerking biedt namelijk ook nog tal van professionele instrumenten voor het bewerken van het geluid. Wanneer u uw video's ook onderweg wilt bekijken en presenteren is er voor uw video software beschikbaar waarmee u uw films direct op mobiele videospelers of smartphones als de iPhone® en iPod® zet, of naar moderne Tablets, zoals de iPad® of de Samsung® Galaxy Tab exporteert. Zo heeft u uw favoriete films altijd bij de hand.