ATTENTION! Javascript is currently disabled. You will need to enable Javascript in order to use the navigation.

Een eigen website maken met MAGIX

Een eigen website maken lijkt voor veel mensen onmogelijk.

Ze beheersen niet de noodzakelijke programmeertalen en ze weten weinig van de geheimen van webhosting. MAGIX Website Maker is een product dat elke gebruiker helpt bij zowel het maken van de site als bij het publiceren op het net. Wanneer je bijvoorbeeld na de vakantie je foto's met behulp van fotobewerking of je eigen video met een videomontageprogramma bewerkt om aan vrienden en familie te laten zien, duikt de vraag op: hoe kan ik het eigenlijk eenvoudig voor elkaar krijgen mijn vakantie-ervaringen te delen.

Eenvoudig en snel een eigen website maken

website maken

De oplossing: een website maken met MAGIX, met foto- en videomateriaal vullen en vervolgens gewoon de link naar bekenden sturen. Daarnaast kunnen met de Website Maker ook hulpvaardige en praktische widgets, zoals bijvoorbeeld een contactformulier of mp3-speler, worden ingebouwd. Het direct inbouwen van widgets door middel van drag & drop, zorgt voor de toegang tot Google-Maps, Facebook en vele andere populaire aanbieders op internet en helpt de gebruiker zijn website aan de huidige trend van sociale netwerken aan te passen. Daarnaast kunnen in de MAGIX Website Maker direct te downloaden bestanden zoals mp3-bestanden of PDF-bestanden worden ingebouwd. Zo kunnen bijvoorbeeld zelf gecomponeerde hits of belangrijke informatie de gebruiker bereiken. Ook vakantie- en feestfoto's kunt u met het integreren van fotogalerieën uit Flickr of Picasa direct op de eigen website tonen. Het verkeer van een verfraaide website kan met de ingebouwde bezoekerteller worden gemeten. Verder kunt u video's met behulp van een geïntegreerde videospeler tonen. Wanneer de website klaar is kan indien gewenst met een paar keer klikken bij de hosting-service van de MAGIX Online Wereld en bij iedere andere FTP-hostingaanbieder worden gepubliceerd.

MAGIX Website Maker biedt verschillende commerciële mogelijkheden voor het gebruik: bijvoorbeeld de verkoop van eigen producten via PayPal. Wie geen eigen creaties verkoopt, maar van de vele bezoekers van zijn website wil profiteren, kan eenvoudig de partneraanbiedingen van Amazon of eBay integreren. Met elk via de website verkocht artikel, ontvangt u direct de provisie in de eigen portemonnee. Een website maken – dat is niet alleen leuk, maar brengt ook geld in het laatje.

MAGIX Website Maker MX 2013 (Win/Mac)
Bespaar
49 €
i.p.v. 89,98 €
39,99 €
Prijzen incl. BTW.

MAGIX Academy

Alle cursussen & data, voor beginners en gevorderden.

Meer informatie

Exclusieve voordelen

MAGIX-software direct bij de producent kopen.

Meer informatie

Dit zegt de pers

Meer dan 1000 onderscheidingen wereldwijd.

Meer testresultaten

Gratis testversie

Het programma nu 30 dagen gratis testen.

Nu downloaden