Område Salgsrådgivning

magix.com er en gennemprøvet og flere gange certificeret online shop, der nyder vores kunders fulde tillid. For også i fremtiden at kunne yde denne tillid retfærdighed, finder du her alle de informationer, du har brug for før du handler med os – bl.a. kontaktinformationerne til vores kundeservice inden for salg.

Produktfinder

Leder du efter software til en specifik anvendelse? Du finder en oversigt over alle MAGIX produkter med nyttige filterfunktioner i Produktfinder.

Fordele ved direkte køb

Direkte giver fordele

Køb softwaren direkte hos producenten og få gavn af en lang række fordele:

• Omgående tilgængelighed:
    Softwaren downloades og kan benyttes med det samme
  • Gratis e-mail-support:
    Vores eksperter besvarer dine henvendelser hurtigst muligt via e-mail.
  • Livslang download:
    Du kan til enhver tid downloade din software igen.
  • Få eksklusive tilbud:
    Særlige tilbud til opgraderinger og andre MAGIX produkter, forbeholdt vores direkte kunder

Kompatibilitet med Windows 11

Du planlægger at skifte til Windows 11 og vil gerne være sikker på, at dine MAGIX produkter bliver ved med at fungere? Alt, hvad du har brug for at vide om kompatibiliteten, findes her.

64-Bit / 32-Bit

64-Bit / 32-Bit

Hvad betyder 64-Bit og er min computer egnet til det?

Generelt kan man sige: Med 64-Bit i operativsystem og processorer er det muligt at anvende større beregningsydelse til programmer end med 32-Bit-systemer. Det er især en fordel indenfor videoredigering, fordi computerens hardware skal kunne bearbejde store mængder data og foretage komplekse beregninger. Hos MAGIX producerer vi derfor størstedelen af vores programmer som ydelseskraftige og hurtige 64-Bit-version.

For at kunne benytte 64-Bit-programmer, skal computerens operativsystem ligeledes være en 64-Bit-version. Du kan se i din computers systeminformationer, hvilken version, der er installeret på din computer.

Kan jeg installere et 64-Bit-program på mit 32-Bit-system?

Nej, det kan du desværre ikke. Alle 32-Bit-systemer kan kun håndtere 32-Bit-software. De er ikke opad kompatible. Samtlige 64-Bit-programmer fra MAGIX kræver altså et 64-Bit-operativsystem.

Kan jeg installere et 32-Bit-program på mit 64-Bit-system?

Ja, det er som regel muligt.

Hvad betyder det, hvis der ikke står noget om 64-Bit eller 32-Bit i "Tekniske data"?

64-Bit-programmer fra MAGIX har altid en henvisning i "Tekniske data". Skulle der i "Tekniske data" imidlertid ikke være en henvisning til versionen, er der tale om en 32-Bit-version.

Er der forskel med 64-Bit ved video-, foto- og lyd-produkter?

Nej, det er uafhængigt af anvendelsestypen. Der er de samme krav til alle 64-Bit-programmer.

Skal jeg også være opmærksom på 64-Bit ved program-plug-ins?

Ja, der gælder de samme regler ved plug-ins. 64-Bit-plug-ins kan kun installeres på 64-Bit-systemer. Du skal desuden være opmærksom på, at også det hovedprodukt, en plug-in skal installeres til, skal være en 64-Bit-version.

Boksversion eller download

Boksversion eller download

Du vil ofte få muligheden for at vælge vores produkter som boksversion eller download.

Boksversionen modtager du indenfor nogle få dage i posten. Der pålægges forsendelsesomkostninger.

Ved downloadversionerne kan du downloade produktet lige efter at du har købt det. Der pålægges ikke forsendelsesomkostninger. Du kan bestille en backup-CD/DVD med det samme. Informationer om aktivering af din download-version finder du i området Teknisk support.

Betalingsarter

Mastercard
Visa

Kreditkort

• Visa
  • Mastercard

I løbet af din bestilling beder vi, ved betaling med kreditkort, om dit kortnummer, kreditkortselskab, gyldighed og kortets udløbstid.

Dit kreditkort belastes efter at vi har sendt dig vores ordrebekræftelse.

Sikker betaling (SSL-kryptering)

Sikker betaling (SSL-kryptering)

Til beskyttelse af die personlige oplysninger ved online betaling anvender vi SSL-kryptering:

Med SSL (Secure Socket Layer) bliver alle personlige data, der indtastes på vores hjemmeside krypteret, overført til os og naturligvis behandlet fortroligt.

Forbindelsen er privat i den forstand, at dine informationer overføres krypteret via internettet. Ingen tredjemand kan se dine informationer under overførslen. Serverens identitet sikres med et certifikat. Kraftige algoritmer tester om data når modtager i komplet og uforandret stand.

Den grønne bjælke i URL'en garanterer en sikker forbindelse og komplet kryptering af alle data.

Forsendelse

Leveringstid

Leveringstid

Bestillinger, der foretages gennem MAGIX Shop sendes for størstedelens vedkommende med Deutsche Post og DHL. Den forventede leveringstid for din bestilling er:

• Den forventede leveringstid for din bestilling er 5 til 8 arbejdsdage til Danmark
Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger

For bestilling af forsendelsesprodukter (ikke download versioner) påløber der pr. bestilling forsendelsesomkostninger. Derved er det uden betydning hvor mange produkter, du bestiller. Forsendelsesomkostninger beregnes en gang pr. ordre. Forsendelsesomkostningerne afhænger af hvilket land, ordren skal leveres til:

• Denmark: 39,00 DKK

Forsendelsesomkostninger til andre lande: Forsendelsesomkostninger, der bliver vist i en fremmed valuta omregnes til den dagsaktuelle EURO-kurs, som også vises i bestillingsprocessen.

Told

Told

Ved levering i et ikke-EU-land kan der påløbe ekstra toldomkostninger, skat og gebyrer.

Du kan f.eks. finde flere informationer på http://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en.htm og om importtold på http://eur-lex.europa.eu/summary/chapter/taxation.html

Returnering

Du finder alle informationen om vores returneringsbetingelser finder du i Generelle forretningsbetingelser. Har du yderligere spørgsmål til emnet bedes du henvende dig til vores kundeservice.

MAGIX licensbetingelser

MAGIX licensbetingelser (EULA) til brugen af vores programmer finder du på EULA. Der finder du alle informationer om hvordan og til hvad du må bruge vores programmer og det medleverede indhold.

Opgraderinger

Hvis du allerede ejer MAGIX-programmer, kan du få gavn af vores eksklusive tilbud på opgraderinger og dermed også de nyeste funktioner. For flere informationer, kan du henvende dig til voresn kundeservice.

Kontakt til salgsinformation