Betalingsarter

De betalingsarter, der står til din rådighed, når du handler i MAGIX Shop, afhænger af det valgte produkt og din bopæl. Du bliver bedt om at vælge imellem de mulige betalingsarter til dit indkøb i andet trin af indkøbsprocessen. Efter at du i første trin har angivet din adresse, kan du i området "Vælg betalingsart" vælge din foretrukne betalingsart imellem de mange muligheder.

Du har følgende betalingsmuligheder til rådighed

Kreditkort

I MAGIX Shop har du mulighed for bekvem betaling af dine indkøb med de almindeligste kreditkort. Vi accepterer følgende kreditkort:

• Visa
  • MasterCard

Dit kreditkort belastes efter at vi har sendt dig vores ordrebekræftelse.

Forsendelse

Leveringstider

Alle bestillinger gennem MAGIX Shop sendes udelukkende med Deutsche Post og DHL. På den måde kan vi garantere hurtig og sikker levering.

• Den forventede leveringstid for din bestilling er 2 til 4 arbejdsdage til Danmark.

Forsendelsesomkostninger

For bestilling af forsendelsesprodukter (ikke download versioner) påløber der pr. bestilling forsendelsesomkostninger. Derved er det ligegyldigt hvor mange varer du bestiller – forsendelsesomkostningerne beregnes en gang pr. bestilling. Forsendelsesomkostningerne retter sig efter i hvilket land varen skal leveres:

• Denmark: 39,00 DKK

Forsendelsesomkostninger, der bliver vist i en fremmed valuta omregnes til den dagsaktuelle EURO-kurs, som også vises i bestillingsprocessen.

Tilgængelighed

Den tilbudte software på vores hjemmeside bliver i overvejende grad også tilbudt som download-version. Sådanne kan, straks efter købet, downloades, aktiveres og benyttes med det meddelte serienummer.

Hvis et produkt kræver forsendelse og ikke er til rådighed, får du i shoppen en meddelelse herom og kan ikke bestille programmet. Dette kunne f.eks. være software i emballage sammen med databærere og håndbog eller software i kombination med hardware (tastatur, USB-forlænger etc.).

Told

Ved levering i et ikke-EU-land kan der påløbe ekstra toldomkostninger, skat og gebyrer.

Flere informationer finder du f.eks. på http://europa.eu/pol/cust/index_da.htm og vedrørende indførselsmoms på http://auskunft.ezt-online.de/ezto/Welcome.do og specielt for Schweiz, på http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do?l=en.

Forfald

Betaling forfalder til betaling med MAGIXs accept af bestillingen.