MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Alle selvstudie-videoer om:
Music Maker Live

Tip: Nogle af de tilbudte videoer viser stadigvæk brugerfladen i forgængerversionen med de viste funktioner er uforandrede.

Introduktionsvideo

Velkommen til Music Maker Live! Denne video viser, hvordan du starter din digitale musikproduktion, og den gør dig fortrolig med programmets basisfunktioner!

MAGIX Audio Remote

Du kan ganske enkelt styre de virtuelle instrumenter i Music Maker med din smartphone eller tablet.

Den gratis app MAGIX Audio Remote kan du nemt downloade her til din enhed.

Museværktøjer

Få et hurtigt overblik over museværktøjernes forskellige funktioner og deres anvendelsesområder. Se, hvordan du med nogle få klik kan tilpasse lydobjekter individuelt.

Objektbearbejdning

Find ud af hvordan du nemt og hurtigt kan redigere og ændre objekter individuelt. Her vider vi nogle muligheder for, med nogle få klik, at tilpasse enkelte objekter ideelt til dine behov.

Surround-Sound

Kort introduktion til surroundredigering med MAGIX Music Maker. Find ud af mere om, hvordan du forskyder objekter i rummet.

Objektmikroskop

Objektmikroskopet giver dig mulighed for at redigere objekter ned til mindste detalje, og tilpasse selv de allermindste fragmenter.

Revolta 2

Med Synthesizer Revolta 2 får du mange forskellige muligheder for klangfinding. Find ud af hvordan du selv producerer dine egne melodier og baslyde.

Vita soloinstrumenter

Vita Solo -instrumenterne er virtuelle softwareinstrumenter, der hver for sig er specialiseret på en art instrumenter. Se hvordan du indlæser instrumenterne, tilpasser dem til dine behov og indspiller dine egne melodier.