Know-how

Alle selvstudie-videoer om:
Page & Layout Designer

Introduktion

I denne video bliver de grundlæggende funktioner i Xara Page & Layout Designer vist. Her får du alt at vide, til at gå i gang med at bruge programmet.

Fra idé til færdigt produkt

Vil du med nogle få greb tilpasse en skabelon og fylde den med dine egen grafik og tekst? I denne video lærer du alt om de vigtigste værktøjer at kende.

Tips & tricks

Flydende tekst

Med funktionen "Flydende tekst" forenkles oprettelsen af dokumenter væsentligt: Flyt helt enkelt elementer og billeder hen på deres plads, så flyder teksten automatisk rundt om objektet.

Billedoptimering

Optimér dine billeder med et enkelt klik eller tilpas f.eks. klarhed, kontrast, mætning, foto-temperatur, farvetoneregulering o.m.a. individuelt.

Flersidet visning

Med muligheden for at se længere dokumenter, som f.eks. brochurer eller nyhedsbreve, i en flersidet visning, mister du aldrig overblikket.

Blænd en lineal ind, indstil raster, skift måleenheder

For at kunne være præcis er det ofte nødvendigt at arbejde med linealer og raster. Således kan du hele tiden kontrollere om også alt står på sin rette plads.

Opret individuelle punkttegn fra grafik

Brug dit firmalogo eller anden grafik, til at individualisere punktopstillinger. Så bliver selv lange lister en fornøjelse at se på.