MusicMusic

Alle selvstudie-videoer om:
Samplitude Music Studio

OBS: Samplitude® Music Studio er efterfølgeren til Samplitude® Music Studio 2016. Nogle videoer viser muligvis programfladen fra den tidligere version.

Første trin

Introduktionsvideo

Velkommen til Samplitude Music Studio! Denne video viser dig, hvordan du starter op i den digitale musikproduktions univers og gør dig fortrolig med startdialogens muligheder!

Optagelse

I denne video viser vi dig alt, hvad du skal vide for at optage en ekstern kilde.

Redigering

I denne video viser vi dig de vigtigste muligheder til redigering af audioobjekter i Samplitude Music Studio.

Mixer

Med mixeren har du altid styr på dine musikprojekter. Lydstyrke, panorama og effekter giver dig alle mulighederne for at hente det bedste ud af instrumenter, lyd og stemmer. Sådan kan du mixe dine sange lige som en professionel lydtekniker.

Mastering (styring)

Når du er færdig med at mikse dit nummer, er det tid til mastering. I denne video viser vi dig Mastering Suite fra Samplitude Music Studio.

Eksport

Dine færdige musikstykker kan du eksportere fra Samplitude Music Studio på forskellig vis, for eksempel som cd eller lydfil på computeren.

Flere redigeringsmuligheder

MAGIX Audio Remote

Styr ganske enkelt dine optagelser i Samplitude Music Studio med din smartphone eller tablet. Download den gratis app MAGIX Audio Remote, og forbind den med programmet på pc'en via WLAN. På den måde bliver din smartphone til det vigtigste værktøj, når du laver musik.

Virtuelle instrumenter

De medleverede virtuelle instrumenter byder på en instrumentmangfoldighed uden grænser: fra strygere og blæsere over guitar og bas til percussionsinstrumenter og trommesæt. De kan indspilles live med et tilsluttet MIDI-keyboard eller programmeres med MIDI-objekter.

Track Editor

Track-Editor giver dig adgang til alle de vigtige funktioner for et spor: fra lyd- og AUX-indstillinger, via plug-ins og mixerindstillinger til kommentarer og equalizer.

MIDI-kompositioner

Optagelser, der er indspillet med MIDI-keyboard eller drum-pads, kan efterfølgende korrigeres eller du kan oprette dine egne mønstre med musen.

Automations

Med automations giver du dine optagelser den nødvendige dynamik. Lydstyrke, panoramaforløb eller effekter styres ved hjælp af sporkurver.

Vocaltuning

Sæt dine vocals i den rigtige stemning. Eller lav et kor med Harmonizer, der automatisk tilpasser sig den valgte toneart.

Guitar- og basforstærker

Med Vandal SE får du en virtuel guitar- og basforstærker i topklasse. Vandal SE virtualiserer enhver stemme, ethvert forstærkertrin og selv højttalerspolen, så du opnår en utrolig naturtro klang.

BeatBox 2 Plus

Drum machine BeatBox 2 Plus er det perfekte pc-værktøj til grooves og beats. Ud over at være en overbevisende lyd-maskine og mange trommesæt, byder BeatBox 2 Plus på fuld kontrol over spændende lyd-forløb og en indbygget effekt-sektion.