VideoVideo

Alle selvstudie-videoer om:
Video Saver

Introduktion

Introduktionsvideo

I denne korte introduktionsvideo vises det, hvor nemt det er at tilslutte en VHS-recorder til en computer vha. den medleverede hardware fra MAGIX Video Saver. Desuden vises det, hvordan optagelsen af videobåndene fungerer i den medleverede software, og hvordan du bagefter kan redigere optagelserne.

Indeholdte programmer

Henvisninger: Den første video viser MAGIX Video easy. Betjeningen af MAGIX Video Saver er principiel identisk. Nogle viste funktioner fra Video easy, f.eks. udgaven som AVCHD-Disc, findes ikke i Red dine videokassetter!

MAGIX Video Sound Cleaning Lab findes kun i premium-versionen af MAGIX Video Saver.

Video Saver

I denne introduktionsvideo vises de første trin med din software MAGIX Video Saver. Der gives et lille overblik over brugeroverfladen, desuden vises det, hvordan videoer importeres fra dit kamera til programmet, og hvordan de redigeres; desuden forklares det, hvilke muligheder du har for at eksportere det færdige projekt.

Introduktionsvideo

I denne introduktionsvideo vises det, hvordan lydsporet fra din video hurtigt befries for irriterende støj. Video Sound Cleaning Lab tilbyder hertil talrige værktøjer, der tilbyder den passende løsning afhængigt af det enkelte problem. Naturligvis vises det også, hvordan den rensede video eksporteres igen.