Movie Edit Touch Video deluxe Version

Sådan aktiverer du din MAGIX Movie Edit Touch
til Movie Edit Pro 2014

Når du køber Movie Edit Pro 2014 Plus og Premium får du Movie Edit Touch gratis med i købet (for Movie Edit Pro Customers).

Henvisning: For at aktivere din gratis version af Movie Edit Touch skal du først registrere Movie Edit Pro 2014. Følg anvisningerne efter programinstallationen for at gøre det. Bagefter kan du gøre følgende.

Movie Edit Touch Window Store

Indlæs Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) i Windows Store.

1. TRIN: Åbn "Søg" i Windows Store på din tablet. Søg efter Movie Edit Touch.

2. TRIN: Vælg "Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers)" i søgeresultatet. Vælg "Prøv", for at installere den gratis udgave af Movie Edit Touch på din tablet.

Movie Edit Touch Aktivierung

Start Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) efter installation.

3. TRIN: Vælg efter programstart muligheden "Activate now" i henvisningsvinduet.

4. TRIN: Vælg nu muligheden "Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium Customers".

5. TRIN: Indtast den e-mal-adresse, du er registreret med hos MAGIX og dit Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium-serienummer.

• Benyt programmet gratis og i fuldt omfang!
Movie Edit Touch QR-Code

Indlæs Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) med det samme.

Scan QR-koden med din tablet, så kommer du direkte til Windows Store-siden for Movie Edit Touch.

Movie Edit Touch Video deluxe Version bewerten

Bedøm Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) nu.

Fortæl os hvad du særlig godt kan lide ved "MAGIX Movie Edit Touch".

Bedøm nu i Windows Store