Aktivering af MAGIX produkter før 2014

Til aktivering af din e programmer skal du bruge et serienummer og helst også din e-mail-adresse fra dit MAGIX-login. vær venligst opmærksom på, at du har brug for forbindelse til internettet til aktivering af alle MAGIX-programmer fra 2014.

Sådan fungerer aktiveringen:

1. Sådan fungerer aktiveringen:
  2. Indtast dit serienummer uden bindestreger i det tomme felt.
  3. Det grønne hak ved siden af feltet signaliserer, at du har indtastet et gyldigt serienummer.
  4. Du kan nu starte dit program. Vi anbefaler dog at du starter med at registrere dit produkt med e-mail-adressen fra dit MAGIX-login i det påkrævede felt. Hvis du endnu ikke har noget MAGIX-login, kan du nemt og bekvemt registrere dig her.

Aktivering af download-version

Du har modtaget et serienummer via e-mail.

Aktivering af boks-version

Serienummeret findes bag på program-emballagen.

Ved ændring af hardwaren kan aktiveringen blive ugyldig. I så tilfælde skal du blot benytte dit serienummer og i aktiveringsdialogen klikke på "Ny aktivering".

Hvis du oplever problemer kan du henvende dig til kundeservice med angivelse af serienummer og ordrenummer på: support2.magix.com (MAGIX-login nødvendigt).