Update ServiceUpdate Service

MAGIX Opdateringsservice
Fremtidens innovationer allerede idag

Opdateringsservice er vores løfte til dig om konstant optimering og videre udvikling af din software. Ved software med Opdateringsservice får du med regelmæssige mellemrum nye, gratis funktioner, plug-ins eller skabeloner.

Dine fordele:

Altid den aktuelle softwareversion

Altid den aktuelle softwareversion

Software med Opdateringsservice installerer automatisk den aktuelle version på tidspunktet for registreringen. Dermed garanterer vi, at du på registreringstidspunktet altid arbejder med de nyeste funktioner, operativsystemer og plug-ins – uafhængigt af, hvornår og hvor de er købt.

1 år nye funktioner og ekstra faciliteter gratis

1 år nye funktioner og ekstra faciliteter gratis

Være forud for tiden i et år: Software med Opdateringsservice udvikles hele tiden med nye funktioner og ekstra faciliteter. På den måde befinder vores software sig altid på det nyeste tekniske niveau. Nyd godt af dette i et år - gratis. For også altid at være up-to-date bagefter kan Opdateringsservice forlænges til en speciel pris.

Uden tidsmæssig begrænsning & kan bruges uindskrænket

Uden tidsmæssig begrænsning

Med Opdateringsservice får du alle nye funktioner og opdateringer gratis i 1 år med og kan bruge det hele i ubegrænset tid lige fra den første installation. Med den nye installation bibeholdes grundversionen. Efter det første år, kan Opdateringsservice forlænges til speciel pris.

De vigtigste spørgsmål i forbindelse med
Update Service:

Hvordan erfarer jeg, at nye funktioner kan fås til min version?

Så snart nye funktioner, ekstra faciliteter eller plug-ins står til rådighed, får du besked via e-mail eller i givet fald direkte via programmet. Til tilmelding af nyhedsbrevet

Hvor finder jeg informationer om de nyeste opdateringer?

På de enkelte produktwebsider under www.magix.com findes en liste over alle nyheder, aktualiseringer, funktioner og ekstra faciliteter. Det kan altså betale sig at kigge forbi en gang imellem.

Hvordan installerer jeg de nye funktioner?

Normalt findes aktualiseringsfunktionen direkte i programmet.

Vores produkter med opdateringssservice:

Opdateringsservicen er vores dedikation til konstant innovation. Fra 2016 offentliggør vi derfor alle nye versioner uden årstal på. Til gengæld udkommer hver software inklusiv 1 års opdateringsservice.

Følgende produkter indeholder allerede opdateringsservice:

Videosoftware

• Movie Edit Pro
  • Fastcut
  • Video easy
  • Video Pro X
  • Rescue Your Videotapes!

Musiksoftware

• Music Maker
  • Audio Cleaning Lab
  • Audio & Music Lab Premium
  • Rescue Your Vinyl & Tapes

Foto- & grafiksoftware

• Xara Photo & Graphic Designer
  • Xara Designer Pro X
  • Photostory Deluxe
  • Photo Premium

Websoftware

• Xara Web Designer

Din software vil altid være opdateret - med Opdateringsservicen, tidligere blev kaldt aktualitetsgaranti.