MAGIX er klar til Windows 8

Overvejer du at skifte til Windows 8? Hvis du beslutter dig for at skifte operativsystem, understøtter MAGIX dig med den rigtige software og udvalgte MAGIX-produkters kompatibilitet med Windows 8!

For nogle produkter er det nødvendigt med en opdatering, som MAGIX stiller gratis til din rådighed. Gør brug af den indbyggede programopdateringsfunktion i din software eller download opdateringer gennem vores support-område. Flere informationer til den nøjagtige fremgangsmåde finder du her.

Informationer om kompatibilitet for alle MAGIX-produkter finder du på de respektive produktsider under menupunktet Tekniske data.

Ældre MAGIX-produkter

Til ældre versioner kan vi desværre ikke garantere fuldstændig kompatibilitet med Windows 8. Vi anbefaler i så tilfælde en opdatering til den nyeste version.

Følgende produkter er Windows 8 kompatible:

• Produkter, der er blevet udgivet efter midten af august 2012 (version 2013)

Kræver opdatering:

• MAGIX Music Maker MX
  • MAGIX MP3 deluxe 18 MX
  • Samplitude Music Studio MX
  • MAGIX Movie Edit Pro 18 MX
  • MAGIX Video easy 4 HD
  • MAGIX Video Pro X4
  • MAGIX PhotoStory on DVD MX
  • MAGIX Web Designer MX
  • Xara Photo & Graphic Designer 2013
  • MAGIX Photo Manager MX

Den første Windows 8 App:
MAGIX Music Maker Jam

Music Maker Jam er den første Windows 8 App, der på en nem måde forener skabelsen af kreativ musik og maksimal fornøjelse. På meget kort tid kan du selv fremstille dine egne yndlingsskæringer med professionelt producerede loope og styles - uanset om du er nybegynder eller musikgeni. Takket være intuitiv betjening bliver musikproduktion til en enestående erfaring! Og det allerbedste: Alle lydene er ikke blot i førsteklasses kvalitet, men også afstemt perfekt efter hinanden.

Download Music Maker Jam i Windows Store