Movie Edit Touch Video deluxe Version

Näin MAGIX Movie Edit Touch
aktivoidaan Movie Edit Pro 2014 -versiolle

Ostaessasi Movie Edit Pro 2014 Plussan ja Premiumin saat lisäksi ilmaiseksi Movie Edit Touchin (for Movie Edit Pro Customers).

Ohje: Voidaksesi aktivoida maksuttoman Movie Edit Touch -versiosi, sinun on ensin rekisteröitävä Movie Edit Pro 2014. Noudata tätä varten ohjelman asennuksen jälkeisiä ohjeita. Lopuksi voit suorittaa seuraavat vaiheet.

Movie Edit Touch Window Store

Lataa Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) Windows Storessa.

1. VAIHE: Avaa Windows Storen "Haku" tabletillasi. Etsi Movie Edit Touch.

2. VAIHE: Valitse hakutuloksista "Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers)". Valitse "Kokeile" asentaaksesi maksuttoman Movie Edit Touch -version tabletillesi.

Movie Edit Touch Aktivierung

Käynnistä Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) asennuksen jälkeen.

3. VAIHE: Valitse ohjelman käynnistämisen jälkeen ohjeikkunasta vaihtoehto "Activate now".

4. VAIHE: Valitse nyt vaihtoehto "Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium Customers".

5. VAIHE: Syötä MAGIXille rekisteröity sähköpostiosoite ja Movie Edit Pro 2014 Plus/Premium -sarjanumerosi.

• Käytä ohjelmaa maksutta täydessä laajuudessaan!
Movie Edit Touch QR-Code

Lataa Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) heti.

Skannaa vain QR-koodi tabletillasi, niin pääset suoraan Windows Storen Movie Edit Touch -sivulle.

Movie Edit Touch Video deluxe Version bewerten

Arvostele Movie Edit Touch (for Movie Edit Pro Customers) nyt.

Kerro meille, mistä pidät erityisesti "MAGIX Movie Edit Touch"issa.

Arvostele nyt Windows Storessa