Soundien, toimintojen & instrumenttien käyttöönotto
Music Maker -ohjelmistossa

Kun olet ostanut Music Maker -version, voit ladata Music Maker -kaupasta haluamiasi soundeja, toimintoja ja ohjelmistoinstrumentteja. Kaupan saldon voi ottaa helposti käyttöön syöttämällä sarjanumeron suoraan ohjelmistossa.

Music Maker

Music Maker -version käyttöönotto

Versioiden käyttöönotto

1. Asenna Music Maker
2. Kun avaat Music Maker -ohjelmiston, näyttöön aukeaa aloitusikkuna. Tässä ikkunassa voit ottaa version käyttöön.
(Huomautus: Voit avata aloitusikkuna manuaalisesti Ohje-valikosta.)

Vinkkejä:

1. Vanhempien versioiden toiminnot & instrumentit voi myös ottaa käyttöön aikaisempien sarjanumeroiden avulla.
2. Jos tietokoneelle on asennettu vanhempi Music Maker -versio, käyttöönotto ei vaadi sarjanumeron syöttämistä.
Avaa käyttöönottoa varten Ohje-valikossa ”Omat aktivoinnit” -ikkuna ja noudata annettuja ohjeita.