Abo-ServiceAbo-Service

Uusi tilauspalvelu
Asenna kerran ja ole aina ajan tasalla

Tavoitteenamme on aina tarjota asiakkaillemme paras ratkaisu luoviin projekteihin. Siksi ohjelmistoa optimoidaan jatkuvasti, ja sitä täydennetään säännöllisesti uusilla toiminnoilla. Tilauspalvelun käyttäjänä hyödyt kaikista päivityksistä ja olet aina ajan tasalla.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

Aina uusin versio

Uusin versio – parhaaseen hintaan!

Jos olet tehnyt kestotilauksen, käytössäsi on aina uusin ohjelmistoversio. Näin ohjelmiston yhteensopivuus käyttöjärjestelmän ja ajankohtaisen laitteiston kanssa on taattu, ja järjestelmäsi on automaattisesti ajan tasalla.

Huippuluokan sisältöä

Huippuluokan sisältöä

Laadukkaan video- ja äänisisällön sekä arvostettujen asiantuntijoiden antamien hyödyllisten vinkkien ja niksien avulla saat projekteistasi kaiken parhaan irti – ja täysin ilman lisäkustannuksia!

Rajoittamaton tuki

Rajoittamaton tuki

Jos sinulla on asennukseen tai käyttöön liittyviä kysymyksiä tai ohjelman käytössä esiintyy ongelmia, asiantunteva tukitiimimme on apunasi koko kestotilauksen voimassaolon ajan.

Tärkeimmät tilauspalvelua koskevat kysymykset

Miten saan tiedon siitä, että uusi versio on saatavilla?

Kun ohjelmistosta on saatavilla uusi versio, saat tästä ilmoituksen ohjelman käynnistyksen yhteydessä. Tämän lisäksi ilmoitamme sähköpostitse uusista toiminnoista ja lisätoiminnoista, ja näin mikään päivitys ei mene sinulta ohi.

Mistä löydän lisätietoa uusimmista päivityksistä?

Kaikki uutuudet, toiminnot ja lisätoiminnot on lueteltu yksityiskohtaisesti sivujen www.magix.com tuotesivuilla. Säännöllinen vierailu sivuilla kannattaa siis.

Kuinka saan uuden version?

Käynnistä ohjelma tuttuun tapaan. Jos et ole vielä asentanut uusinta versiota, saat tästä ilmoituksen ohjelman käynnistyksen yhteydessä, ja voit päivittää ohjelman yhdellä klikkauksella.

Miten tilauspalvelu eroaa päivityspalvelusta?

Useat asiakkaamme ovat toivoneet, että he voisivat käyttää uusimman ohjelmiston lisäksi myös luovaa sisältöä sekä toimia yhteistyössä kanssamme ja jakaa meille tekniikkaan ja sisältöön liittyviä ideoitaan. Näin päivityspalvelun pohjalta syntyi idea uudesta tilauspalvelusta.