Xara 3D Maker:
Katso opetusvideot

Tutustu MAGIX Xara 3D Maker -ohjelmistoa käsitteleviin uusiin opetusvideoihin. Nämä opetusvideot sisältävät perustietoja sekä vinkkejä ja tekniikoita, joiden avulla täysin aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun.

Haluatko ostaa XARA-tuotteita? Klikkaa tästä siirtyäksesi tuotesivulle.

Johdanto

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, miten helppoa voi olla luoda MAGIX 3D Maker -ohjelman kanssa staattisia ja animoituja 3D-kuvia. Tätä varten käymme läpi ohjelman eri yksilöllisöitymisvaihtoehdot ja näytämme sinulle tietenkin, miten tallennat valmiin animaation nettisivuilla käytettäväksi.