Tietotaito

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Audio Cleaning Lab

Ohje: Tällä sivulla esitetyt videot ovat englanninkielisiä.

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla annamme yleiskuvan uudesta ohjelmastasi. Näytämme ohjelmaikkunan ja selitämme, mitä eri alueilla tehdään. Yksityiskohtaisia selityksiä löytyy sitten muilta videoilta.

Tuonti

Kaikki alkaa äänimateriaalin tuonnilla. Näytämme, mitä lähteitä sinulla on tähän käytettävissäsi ja kuinka liität materiaalisi nopeasti projektiisi.

Muokkaa

Tällä videolla näytämme sinulle tärkeimmät työstömahdollisuudet, jotka sinulla on ohjelmassa käytettävissäsi.

Puhdistus

Säröilevän, rahisevan tai muuten sopimattoman materiaalin voit raikastaa puhdistusalueella. Näytämme siihen käytettävissä olevat mahdollisuudet tällä lyhyellä videolla.

Masterointi

Kun materiaalisi on vapautettu häiriöäänistä, voit optimoida soundia lisää. Masterointi-alue tarjoaa tähän laajan valikoiman esiasetuksia ja erikoistehosteita.

Raidat

Projektit, jotka sisältävät useampia musiikkikappaleita, tulee yleensä viedä tai polttaa CD-levylle yksittäisinä tiedostoina. "Raidat"-alue tarjoaa tärkeimmät toiminnot yksittäisten raitamerkkien määrittelyyn ja nimeämiseen.

Vienti

Kun materiaali on puhdistettu ja käsitelty digitaalisesti, sitä tulee luonnollisesti käyttää edelleen. Tällä videolla esittelemämme "Vienti"-alue tarjoaa tähän erilaisia