nach oben
Tietotaito

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Music Maker Rock Edition

Opastusvideo

Tervetuloa MAGIX Music Makeriin! Tämä video näyttää sinulle ensiaskeleet digitaalisen musiikintuotannon maailmaan ja tutustuttaa sinut sovelluksen perustoimintoihin.

Syntetisaattori ja ääninauhoitus

MAGIX Music Maker välittää sinulle eri syntetisaattorit, joiden kanssa voit nopeasti tuottaa eri soundeja.

Äänitystoiminnon avulla voit äänittää oman äänesi tai instrumenttisi.

Tehosteet ja verkkoyhteys

MAGIX Music Makerissa on käytettävissä lukuisia tehosteita soundisi muuttamiseen. Tehosteiden ohjaus voi tapahtua myös miksauspöydän kautta.

Valmiit kappaleet voit ladata eri yhteisöihin suoraan MAGIX Musik Makerilta verkkotoimintojen kautta.

Premium-version edut

Tällä videolla esittelemme sinulle MAGIX Music Makerin premium-version edut perusversioon verrattuna.