MAGIX Music MakerMAGIX Music Maker

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Music Maker

Vihje: Joissakin videoissa näytetään vielä edeltävien ohjelmaversioiden ohjelmaikkunaa, jolloin näytetyt toiminnot kylläkin toimivat edelleen samalla tavoin, mutta niiden yksityiskohdat ovat saattaneet kehittyä edelleen.

Johdantovideo

Tervetuloa Music Maker! Tämä video näyttää sinulle ensiaskeleet digitaalisen musiikintuotannon maailmaan ja tutustuttaa sinut sovelluksen perustoimintoihin.

MAGIX Audio Remote

Ohjaa Music Makerin virtuaalisia instrumentteja helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Voit ladata maksuttoman MAGIX Audio Remote -sovelluksen tästä helposti laitteellesi.

Hiirityökalut

Saat lyhyen yleiskuvan hiirityökalujen erilaisista toiminnoista ja niiden käyttöalueista. Näe, kuinka voit sovittaa ääniobjekteja yksilöllisesti parilla napsautuksella.

Objektien työstäminen

Opi, miten voit helposti ja nopeasti työstää ja muuntaa objekteja yksilölliseti. Tässä näytämme sinulle muutamia mahdollisuuksia kuinka voit muutamalla napsautuksella sovittaa objektit täydellisesti omiin tarpeisiisi.

Surround-ääni

Lyhyt johdatus surround-työstämiseen MAGIX Music Makerilla. Opi lisää objektien siirtämisestä tilassa.

Objekti-mikroskooppi

Objekti-mikroskooppi mahdollistaa objektien työstämisen viimeistä yksityiskohtaa myöten ja jopa minimaalisten fragmenttien yksityiskohtaisen muokkauksen.

Revolta 2

Revolta 2 syntetisaattorissa sinulla on käytössäsi monenlaiset mahdollisuudet äänien luomiseen. Koe, miten helposti luot omia melodioita ja basso-soundeja.

Vita Solo Instruments

Vita Solo -soittimet ovat virtuaalisia ohjelmistosoittimia, jotka ovat erikoistuneet kukin yhteen soitintyyppiin. Opi, kuinka voit ladata soittimet, sovittaa ne toiveittesi mukaan ja soittaa omia sävelmiäsi.