Xara Page & Layout Designer:
Katso opetusvideot

Tutustu MAGIX Xara Page & Layout Designer -ohjelmistoa koskeviin uusiin opetusvideoihin, joissa käsitellään projektien luontia ja monia muita toimintoja. Nämä opetusvideot tarjoavat niin aloittelijoille kuin edistyneille tärkeitä perustietoja ja tietoa uusista toiminnoista sekä sisältävät vinkkejä ja tekniikoita.

Huomautus: MAGIX Page & Layout Designer 11 on MAGIX Page & Layout Designer 10 -ohjelmaversion seuraaja. Joissakin videoissa saattaa vielä näkyä edeltävien ohjelmaversioiden ohjelmaikkuna. Näytetyt toiminnot toimivat kuitenkin edelleen samalla tavoin, vain niiden yksityiskohtia on mahdollisesti kehitetty entisestään.

Haluatko ostaa XARA-tuotteita? Klikkaa tästä siirtyäksesi tuotesivulle.

Aloittaminen

Johdanto

Tämä video esittää perustavat toiminnot Xara Page & Layout Designerin käyttöä varten. Täältä löytyy kaikki, mitä sinun pitää tietää, jotta pääset heti alkuun.

Perustoiminnot

Mallista tuotteeksi

Haluaisitko vain muutamalla vedolla luoda pohjan ja täyttää sen omalla grafiikalla ja teksteillä? Tämä video opettaa sinulle kaikki siihen tarvittavat tärkeät työkalut.

Vihjeitä & neuvoja

Juoksutettu teksti

Toiminnolla "siirtyvä teksti" dokumenttien laatiminen helpottuu huomattavasti: liikuta elementtejä ja kuvia helposti paikoiltaan ja teksti liikkuu automaattisesti kohteen ympärille.

Kuvan optimointi

Optimoi kuvia vain yhdellä klikkauksella tai sovita yksitellen sellaisia asioita kuin kirkkaus, kontrasti, saturaatio, kuvan lämpötila, värisävyn säätö yms.

Monisivuinen näyttö

Sinulla on mahdollisuus esittää pitempiä dokumentteja, esimerkiksi esitteitä tai uutiskirjeitä, monisivuisella näytöllä, joten et koskaan kadota yleiskuvaa.

Lisää linja, säädä rasteri, muuta mittayksiköitä

Tarkkuuden vuoksi on usein välttämätöntä työskennellä käyttäen linjoja ja rasteria. Näin voit aina tarkastaa onko kaikki juuri sillä paikalla, missä sen pitääkin.

Luo grafiikoista yksilölliset listaukset

Käytä yrityksesi logoa tai jotain muuta grafiikkaa, yksilöllistääksesi listauksia. Näin myös pitemmistä listoista tulee kunnon katseenvangitsijoita.