PC Check & Tuning:
Katso opetusvideot

Tutustu MAGIX PC Check & Tuning -ohjelmistoa käsitteleviin uusiin opetusvideoihin. Nämä opetusvideot sisältävät perustietoja sekä vinkkejä ja tekniikoita, joiden avulla täysin aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun.

Huomautus: Videossa käsitellään edeltäjäversiota PC Check & Tuning 2014.

Johdanto

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle MAGIX PC Check & Tuning -ohjelman tärkeimmät toiminnot. Näin voit nopeasti analysoida ja optimoida järjestelmäsi.