Xara Photo & Graphic Designer:
Katso opetusvideot

Tutustu MAGIX Xara Photo & Graphic Designer -ohjelmistoa koskeviin uusiin opetusvideoihin, joissa käsitellään projektien luontia ja monia muita toimintoja. Nämä opetusvideot tarjoavat niin aloittelijoille kuin edistyneille tärkeitä perustietoja ja tietoa uusista toiminnoista sekä sisältävät vinkkejä ja tekniikoita.

Huomautus: Xara Photo & Graphic Designer on Xara Photo & Graphic Designer 11 -ohjelmiston seuraaja. Joissakin videoissa saattaa vielä näkyä edeltävän version ohjelmaikkuna. Näytetyt toiminnot ovat kuitenkin samat.

Haluatko ostaa XARA-tuotteita? Klikkaa tästä siirtyäksesi tuotesivulle.

Aloittaminen

Johdanto

Opastusvideolla annamme yleiskuvan tärkeimmistä perustoiminnoista. Lataamme valokuvia, optimoimme ja sijoittelemme ne sivulle, lisäämme otsikon ja printtaamme kaiken sopivasti.

Mallipohjat, osa 1: Mallipohjien sovitus ja tulostus

Mallipohjien avulla pääset nopeasti maaliin. Näytämme, mistä ne löytyvät ja mitä niillä voidaan tehdä.

Mallipohjat, osa 2: Mallipohjien ammattimainen painatus

Videossa näytämme, kuinka voit formatoida designisi niin, että voit toimittaa ne jokaiseen Copy Shopiin ja saada tarkkoja tulosteita! Siirrä dokumenttisi PDF/X-muodossa ja Photo & Graphic Designer liittää automaattisesti leikkauksen ja leikkausmerkit.

Magic Resize

Uuden Magic Resize -työkalun avulla voit muuttaa sosiaalisen median postauksen muotoa muutamalla napsautuksella. Kuvan rajaukset mukautetaan automaattisesti ja teksti ja grafiikkaelementit skaalataan oikein.

Kuvankäsittely

Optimoi valokuvia

Kaikki kirkkaudesta, kontrastista, varjojen ja kirkkauden suhteesta, kylläisyydestä, sävytyksestä & kumppaneista. Näytämme, kuinka yksittäisiä valokuvia ja kokonaisia kuvasarjoja optimoidaan peräkkäin.

Valokuvien retusointi

Kuinka pienet virheet poistetaan huomaamattomasti valokuvasta? Tässä videossa selitämme kaksi mahdollisuutta: retusointityökalu ja Magic Erase.

Kuva-alueiden muokkaus

Usein tiettyjä kohtia kuvasta halutaan muuttaa. Silloin muita alueita on suojeltava. Tässä videossa näytämme erilaisia menetelmiä valokuvien tehokkaaseen maskeeraukseen.

Luovia tehosteita

Live-tehostetyökaluissa löytyy useita mahdollisuuksia valokuviesi parantelemiseen taiteellisin tehostein. Näytämme kolme esimerkkiä: Orton, Lomo ja taidesuodatin.

Reunahäivytys

Reunahäivytykset saavat aikaan dynaamisia tehostekulkuja. Näin reuna-alueille voidaan kohdistaa toinen tehosteasetus kuin kuvan keskikohdalle. Näytämme, kuinka tällaisia reunahäivytyksiä laaditaan.

Graafinen suunnittelu

Sivumuotoilu

Näytämme, kuinka yksinkertaisia grafiikoita käytetään sivusarakkeisiin, värejä kohdistetaan ja tekstejä suunnitellaan.

Colors & color systems

Opi, miten muokkaat värejä: videolla tutustumme väripalkin, värieditorin, värisävyjen, varjostusten ja yhdistettyjen värien käyttöön.

Tehosteet grafiikoille

Grafiikkoja sekä kirjaimia voidaan parannella tehostein. Näytämme tekstin täytteet, varjostukset ja reunukset.

Linjat & muodot

Linjat ja muodot muodostavat jokaisen Xara Photo & Graphic Designerin perustan. Tässä videossa ne esitellään.

Smart Shapes

Luo kaavioita, aikajanoja tai muotoja Smart Shapes -muotojen avulla: valitse vain sopiva ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.