Photostory deluxe:
Katso opetusvideot

Tutustu MAGIX Photostory deluxe -ohjelmistoa koskeviin uusiin opetusvideoihin, joissa käsitellään projektien luontia ja monia muita toimintoja. Nämä opetusvideot tarjoavat niin aloittelijoille kuin edistyneille tärkeitä perustietoja ja tietoa uusista toiminnoista sekä sisältävät vinkkejä ja tekniikoita.

Huomautus: Joissain videoissa näkyy MAGIX Photostory deluxe -ohjelmiston muiden versioiden käyttöliittymä. Näytetyt toiminnot ja tapahtumien kulut ovat kuitenkin suurimmalta osalta samat.

Photostory deluxe -ohjelmiston ajankohtaiset uudistukset

Aloittaminen

Johdantovideo

Opastusvideossamme lataamme valokuvat ja kokonaiset valokuvakansiot ohjelmaan ja näytämme alkeellisia työstömahdollisuuksia kuvan laadun, tekstien ja siirtymien suhteen.

Sen jälkeen omistaudumme vienti- ja polttotoiminnoille.

Lopuksi selitämme useita muita apuja.

Perustoiminnot

MAGIX Travel Maps

MAGIX Travel Maps laajentaa matkakuviesi esityksiä rakkaudella animoiduilla matkareiteillä. Valitset kartan, asetat tiepisteet ja ajat reittiä pitkin yksilöllisesti laadituilla kuvakkeilla.

Tässä videossa kerromme, kuinka tämä tapahtuu.

Ultimate Travel Package

Ultimate Travel Package on sisältöpaketti, joka sisältää yli 500 matka-aiheista muotoiluelementtiä, musiikkikappaletta & soundia.

Tässä näytämme sinulle, kuinka paketti ladataan ja sen sisältöjä käytetään MAGIX Photostoryssä.

Tehosteet kokoruututilassa

Kaikki tärkeimmät tehosteiden muokkaustoiminnot voidaan suorittaa myös kokoruututilassa. Näin saat optimaalisen kuvan tuloksista.

Tässä videossa näytetään, miten tehosteita, animaatioita ja virtuaalisia kamera-ajoja luodaan kokoruututilassa.

Tahtipohjainen leikkaus

Tässä videossa näytämme sinulle, kuinka voit merkitä äänikohteiden musikaalisen vaihdon taukomerkkitoiminnon avulla.

Lopuksi leikkaamme valokuvaesityksemme näihin vaihtoihin sopivaksi.

Elokuvamallit

Elokuvamallien avulla luot valokuvistasi tai videoistasi jännittäviä elokuvia leikiten.

Katso tästä videosta, kuinka helposti pääset vakuuttaviin tuloksiin.

Lookup

Lookup-toiminnolla voit siirtää yhden kuvan värit ja sävyarvot toiseen kuvaan.

Tässä videossa selitämme vaihe vaiheelta, kuinka toimintoa käytetään.

VR (Virtual Reality)

Johdantovideo VR

Koe diaesitysten uusi aikakausi. Luo virtuaalikierroksia 360 asteen valokuvia ja videoita käyttäen ja esittele valokuvaesityksiäsi monipuolisella tavalla 3D-ympäristöissä.

Me näytämme, miten helposti voit hypätä virtuaalitodellisuuteen.

Virtuaalimaailmat

Tee virtuaalimaailmasta todellisuutta valokuviesi ja videoittesi avulla. Valitse vain 360 asteen kuvat tai videot, lisää tekstejä, otsikko ja muita mediatiedostoja, kuten kuvia, ja luo aito tilaääni musiikin tai puheen avulla.

Voit luoda uusia virtuaalimaailmoja vain 4 vaiheessa ja yhdistellä luomiasi maailmoja rajattomasti.

VR-X Player

Ovi virtuaalimaailmaan. Ilmaisen MAGIX VR-X Playerin avulla voit siirtyä virtuaalimaailmaan tai katsella virtuaalilaseja käyttämällä 360 asteen kuvia tietokoneellasi tai älypuhelimellasi.

Ohjaa virtuaalielämyksiäsi virtuaalilasien kanssa tai ilman!