Tietotaito

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Rescue Your Vinyl & Tapes!

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle kaikki tärkeät työvaiheet, jotta voit tallentaa soundeja tietokoneellesi eri lähteistä ja puhdistaa ne häiritsevistä äänivirheistä. Lopuksi käsittelemme valmiin tuotannon siirron eri tarkoituksiin.

USB-phono-esivahvistin

Tällä videolla näytämme sinulle, miten liität levysoittimesi USB-phono-esivahvistimen avulla tietokoneeseesi. Sen jälkeen näytämme sinulle, miten voit tallentaa levysi tietokoneelle esivahvistimen avulla. Ja lopuksi näytämme sinulle vielä, miten kasettisoittimen liitäntä tietokoneeseen tapahtuu esivahvistimen avulla.