MusicMusic

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Samplitude Music Studio

Huom: Samplitude Music Studio on Samplitude® Music Studio 2016:n seuraaja. Osassa videoista näkyy edeltävän version ohjelmaikkuna.

Ensimmäiset vaiheet

Tutustumisvideo

Tervetuloa Samplitude Music Studioon! Tämä video näyttää sinulle ensiaskeleet digitaalisen musiikintuotannon maailmaan ja tutustuttaa sinut aloitusikkunan mahdollisuuksiin.

Äänitys

Tässä videossa näytämme sinulle kaiken, mitä tarvitset ulkoisen lähteen äänitykseen.

Muokkaus

Tässä videossa näytämme tärkeimmät mahdollisuudet ääniobjektien muokkaukseen Samplitude Music Studiossa.

Mikseri

Mikserillä pidät musiikkiprojektisi langat käsissä. Äänenvoimakkuudet, panoraama ja tehosteet tarjoavat kaikki mahdollisuuksia instrumenttien, soundien ja äänten parhaiden puolien esiintuomiseen. Näin miksaat kappaleesi kuin ammattimainen ääniteknikko.

Masterointi

Kun kappaleesi miksaus on valmis, vuorossa on masterointi. Tässä videossa näytämme Samplitude Music Studion Mastering Suiten.

Vienti

Valmiit musiikkikappaleesi voit viedä eri muodoissa Samplitude Music Studiosta, esimerkiksi CD-levynä tai audiotiedostona tietokoneella.

Muita muokkausmahdollisuuksia

MAGIX Audio Remote

Ohjaa tallenteita Samplitude Music Studiossa helposti älypuhelimellasi tai tabletilla. Lataa maksuton MAGIX Audio Remote -sovellus ja yhdistä se tietokoneella olevaan ohjelmaan WiFin kautta. Näin älypuhelimestasi tulee tärkein työkalusi musiikinteossa.

Virtuaalisia instrumentteja

Mukana toimitetut virtuaaliset instrumentit tarjoavat rajattoman soitinvalikoiman: jousisoittimista ja puhaltimista kitaroiden ja bassojen kautta aina perkussiosoittimiin ja rumpusarjoihin. Ne voidaan soittaa livenä mukana tulevan MIDI-koskettimiston avulla tai ohjelmoida MIDI-objektien avulla.

Raitaeditori

Raitaeditori tarjoaa pääsyn kaikkiin raidan tärkeisiin toimintoihin: audio- ja AUX-asetuksista laajennusten ja mikseriasetusten kautta aina kommentteihin ja taajuuskorjaimeen.

MIDI-sävellykset

MIDI-koskettimiston tai rumpupadien avulla soitettuja tallenteita voidaan korjata jälkikäteen tai luoda hiirellä omia kuvioita.

Automaatiot

Automaatioilla annat tallenteillesi tarvittavaa dynamiikkaa. Tällöin ohjataan äänen voimakkuutta, panoraamakulkuja tai tehosteita raitojen käyrien avulla.

Vocaltuning

Saata vokaalit oikeaan tunnelmaan. Tai luo harmonisoijan avulla kuoro, joka sovittuu automaattisesti valittuun sävellajiin.

Kitara- ja bassovahvistin

Vandal SE tarjoaa sinulle huippuluokan virtuaalisen kitara- ja bassovahvistimen. Vandal SE virtualisoi aidon laitteen jokaista putkea, jokaista vahvistintasoa aina kovaäänisen puolaan asti ja saavuttaa näin uskomattoman aidot äänet.

BeatBox 2 Plus

Rumpukone BeatBox 2 Plus on täydellinen työkalu grooveille ja biiteille. Vakuuttavan Sound-Enginen ja monien rumpusettien lisäksi BeatBox 2 Plus tarjoaa jännittävien soundikulkujen täyden hallinnan ja integroidun tehosteosion.