Video Saver!:
Katso opetusvideot

Helppoa digitointia! Opetusvideoissa näytämme, miten siirrät videokasettien sisällön tietokoneelle nopeasti ja helposti.

Huomautus: MAGIX Video Saver!- ja MAGIX Video Easy -ohjelmistojen käyttö on pohjimmiltaan samankaltaista. MAGIX Video Sound Cleaning Lab sisältyy ainoastaan Video Saver! -ohjelman Premium-versioon.

Video Saver! -ohjelmiston ajankohtaiset uudistukset

1. Johdanto

Video Saver!

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, kuinka voit helposti kytkeä VHS-videonauhurin mukana toimitetun MAGIX Video saver! -laitteiston kanssa tietokoneeseesi. Lisäksi näytämme sinulle, miten videokasettien nauhoitus tapahtuu mukana toimitetulla ohjelmalla ja miten voit lopuksi käsitellä videoitasi.

2. Perustoiminnot

Video Sound Cleaning Lab

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, miten poistat videon ääniraidalta rasittavat häiritsevät äänet. Video Sound Cleaning Lab tarjoaa sinulle sopivat työkalut tätä varten, ja löydät sopivan ratkaisun ongelmaan. Tietenkin näytämme sinulle myös, miten siirrät puhdistetun videon pois ohjelmasta.