VideoVideo

Kaikki opetusvideot aiheesta:
Rescue Your Videotapes!

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, kuinka voit helposti kytkeä VHS-videonauhurin mukana toimitetun MAGIX Rescue Your Videotapes! -laitteiston kanssa tietokoneeseesi. Lisäksi näytämme sinulle, miten videokasettien nauhoitus tapahtuu mukana toimitetulla ohjelmalla ja miten voit lopuksi käsitellä videoitasi.

Sisältyvät ohjelmat

Ohje: Ensimmäisessä videossa esitellään MAGIX Video easy. MAGIX Rescue Your Videotapes! -ohjelman käyttö on pohjimmiltaan samankaltaista. Muutamat Video easyn esitetyt toiminnot, kuten esimerkiksi ulosanto AVCHD-levynä, eivät ole käytössä Rescue Your Videotapes! -ohjelmassa.

MAGIX Video Sound Cleaning Lab sisältyy ainoastaan Rescue Your Videotapes! -ohjelman Premium-versioon.

Rescue Your Videotapes!

Tällä opastusvideolla esittelemme sinulle MAGIX Rescue Your Videotapes!-ohjelman ensimmäiset vaiheet. Tarjoamme sinulle lyhyen katsauksen käyttäjäympäristöön, näytämme sinulle, miten siirrät videot kamerasta ohjelmaan ja käsittelet niitä, sekä selvitämme, mitä mahdollisuuksia sinulla on valmiin projektisi siirtoon.

Opastusvideo

Tällä opastusvideolla näytämme sinulle, miten poistat videon ääniraidalta rasittavat häiritsevät äänet. Video Sound Cleaning Lab tarjoaa sinulle sopivat työkalut tätä varten, ja löydät sopivan ratkaisun ongelmaan. Tietenkin näytämme sinulle myös, miten siirrät puhdistetun videon pois ohjelmasta.