MAGIX toivottaa Windows 11:n tervetulleeksi!

Iloitset Windows 11:stä, mutta kysyt samalla, onko MAGIX-ohjelmistosi yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmän kanssa? Meillä on sinulle hyviä uutisia!

Kaikki ajankohtaiset MAGIX-ohjelmat vuodelta 2021, niiden lisäosat sekä suorat edeltäjäversiot toimivat luotettavasti Microsoftin uudella käyttöjärjestelmällä.

Joillekin tuotteille tarvitset päivityksen, jonka saat ilmaiseksi käyttöösi. Käytä vain ohjelmaan sisäänasennettua toimintoa "Päivitä ohjelma" tai lataa päivitys MAGIXin tukialueelta.

Löydät kaikki yhteensopivat käyttöjärjestelmät kultakin tuotesivulta valikkokohdasta "Tekniset tiedot".

Vaihtoehtoisesti voit käyttää käyttöjärjestelmän suodatintoimintoa käytännöllisessä tuotehaussamme.

Käynnistä tuotehaku

Vanhemmat MAGIX tuotteet

Emme valitettavasti voi taata vanhemmille versioille täydellistä yhteensopivuutta Microsoftin Windows 11:n kanssa. Suosittelemme siksi päivitystä ohjelmiston uusimpaan versioon.

Erityisen edullisia päivitystarjouksia saat MAGIX-asiakkaana säännöllisesti uutiskirjeissämme.

Tilaa uutiskirje

Seuraavia ajankohtaisia tuotteita voidaan
käyttää rajoituksetta Windows 11 -käyttöjärjestelmässä

Video

• Movie Edit Pro
  • Movie Studio
  • Rescue Your Videotapes!
  • VEGAS Pro
  • Video Pro X

Valokuva & design

• Xara Photo & Graphic Designer
  • Photostory deluxe
  • Xara Web Designer
  • Xara Designer Pro

Musiikki

• ACID Music Studio
  • ACID Pro
  • Audio Plugin Union (colorFX Suite, coreFX Suite, wizardFX Suite)
  • MP3 deluxe
  • Music Maker
  • Samplitude Pro X
  • Samplitude Music Studio
  • Sequoia
  • SOUND FORGE Audio Cleaning Lab
  • SOUND FORGE Audio Studio
  • SOUND FORGE Pro

Järjestelmä & varusteet

• PC Check & Tuning